SNAPSHOTS FROM WEEK 1

Som jag redan sagt så kändes första veckan på året sådär riktig välfylld av kreativitet, inspiration och pepp inför allt som komma skall. Jag är glad att jag har ett sånt jäkla driv där inom mig, för det skapar verkligen kraft och effektivitet i min vardag trots att kalendern är knökfull. Hur som helst, den här första veckan av 2019 så hann jag både skåla in året med fina vänner och karln i champagne, sköta min träning, skriva ner alla mina mål för året, packa massa beställningar (tror banne mig att jag har januari-rekord redan), jobba några timmar på Transportstyrelsen, sitta med överlåtelse-avtal för firman till bolaget, träffa Beatrice för fotografering och kaffe, påbörja uppdatering av webshopen och gå på bankmöte. Karln och jag hade även pasta-night i helgen, snön kom och försvann ännu en gång, bokföringen hann bli nästintill färdig och jag studerade pappas framsteg av renoveringen i nya butikslokalen. Kommer bli så bra! Hade ni en bra första vecka på året?

34 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 1

  1. Låter verkligen som om du har haft det hur härligt som helst! Jo tack, min första vecka på året bestod utav att skåla in nya året med fina vänner och en del av familjen, plugga och göra klart det som behövdes, träffa en vän och umgås med svärmodern! 🙂 min bror var även hos oss under två dagar på det nya året!

  2. Alltså wow kvinna!! Jag förstår typ inte hur du hinner med allting – beundrar verkligen hur du bara lyckas driva på & pussla ihop allting som du vill/ska göra. En annan hinner liksom knappt jobba & laga middag innan det är dags för sängen 😉

    1. Haha, nej det fattar inte ens jag själv ibland! Tack snälla för dom fina orden och jag är glad att jag har hittat mitt effektivaste arbetssätt, som funkar för mig 🙂 Men dagarna går för fort, det gör dom! 😉

  3. Jag hade en bra vecka och har en bra vecka nu med, men har hyfsat stressigt schema nu. Men bara till och med vecka 4, sedan blir det lugna gatan igen 😀 Fast då kommer jag GARANTERAT fylla upp kalendern med nya grejer. Jag är lagd sådan 😉

    1. Vad härligt och höra även om det är lite stressigt just nu 🙂 Låter så trevligt och klart man fyller upp med annat när det blir lugnare! 😀

    1. Jaa verkligen och det är jag med, kommer bli sååååå jäkla bra och kul!!! <3 JAAAA DET BLEV JANUARIREKORD!!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp