SNAPSHOTS FROM WEEK 13

Verkar ha varit en vecka då jag var lite sämre på att dokumentera, men jissus vad fort den gick! Jag var inbokad på fem eftermiddagspass på Transportstyrelsen (besviken på mig själv för att jag har en sån jävla arbetsmoral och typ känner ”jag måste tacka ja” till arbetspass, fast att jag borde komma undan med att jag har ett helt bolag att driva själv utöver det), fick till två powerwalks i kvällssolen med Emmie och en hämtmats-middag (thaikäk). Packade beställningar, levererade, skrev samarbeten, gjorde om hela fjolårets bokföring och bokslut för firman för att få den mer perfekt, deklarerade, hjälpte Beatrice att deklarera (hon blev bara lite jättesur när hon insåg att hennes skatteåterbäring minskade efter vårt samtal och min hjälp), det var även fokus på kundtjänst och mycket kundkontakt under veckan.

Jobbade förstås två pass ute i butiken under helgen och höll öppet i något som ena dagen var rena rama vårvädret och dagen efter med snö fallande från himlen? Väldigt lugna timmar men det redde upp sig med riktigt bra försäljning och dessutom en fantastisk söndag i webshopen. Sånt älskar jag, när det blir sådär PANG-BRA när man minst anar det och kanske som mest behöver det. Förutom det så har jag även hunnit prata ungefär 6-7 timmar med Beatrice i telefon i veckan som gått, förhoppningsvis (håll alla tummar) så kommer jag få ha henne som assisterande fotograf under några veckor i sommar i bolaget/butiken så hon kan slutföra sina sista praktikveckor! Och så har jag börjat spåna på roliga invignings-idéer samt sommarens större inköp för nya butiken, för ja det är ju faktiskt där jag ska spendera sommar.

Ni hör, det har varit jäkligt intensivt och idag var första dagen på länge som jag vaknade upp och faktiskt kände det i kroppen, behöver ta en dag i soffan inom kort helt enkelt. Något annat jag minns från vecka 13 var att jag fick otroligt mycket beröm, dm’s och frågor om mitt skåp som jag visade upp lite tjuvglimtar av på Instagram bland annat, vilket känns så kul! Det är en häftig känsla att ha designat och skapat något själv, och att folk sedan gillar det är en sån bekräftelse på det jag själv vågat trott på sedan jag kom på idéen. Tänker att bara jag säljer ett skåp, så är det en sån vinst och det ska bli så kul sen när hela kollektionen faktiskt kan gå live officiellt (vilket jag hoppas blir runt påsk).

Och helgens överraskning (eller något som jag faktiskt anade redan i förväg och som glädjer mig så himla mycket) var att helgens dop förvandlades till en bröllopsfest då min svägerska (ja eller nu är ju inte jag och Patrik gifta, men ni fattar, hans syster) med man gifte sig mitt framför oss på lördagseftermiddagen. Så VACKERT! Det blev dessutom bröllopsmiddag med allihop på en restaurang här i Visby, en så ljuvlig kväll och jag säger då det, länge leve kärleken. Något ni kanske inte visste om mig är att jag är den personen som gråter mest vid såna här tillfällen (ärvt den förmågan av min pappa och farfar och svär på att jag var gråterska i mitt tidigare liv om jag nu hade ett sånt). Jag grät i kyrkan under akten, när svärfar höll tal, efter när jag kramade om honom för att säga att det var fint och vid hejdå:t till brudparet. Och ja, fulgråt, inga stilla fina tårar. Jag blir så glad att jag tappar hela ansiktet liksom och känner att lyckan för dom, för alla där, för livet bara bubblar över. Undrar hur jag ser ut den dagen jag själv ens gifter mig, om jag gör det?!

20 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 13”

 • Men alltså guuu vad kul med Bea!! Det här kan ju inte bli något annat än total succe!!! Ser så mycket fram emot att se vad ni hittar på för något, hihi! KRAM hjärtat <3

  • Jaaaa så himla kul verkligen och så glad att vi kunde få ihop det så att hon kan ha sina sista veckors praktik hos mig! 😀 Kommer bli GRYMT!!! KRAM fina <3

 • Jag har också ärvt det där med att gråta från min far, men jag lyckas ändå stänga av det någolunda när jag är på offentliga platser (får dock sjukt mycket tårar i ögonen). Men när jag ser film eller lyssnar på poddar så kan jag gråta ordentligt! Och bröllop är ju alltid fantastiska! <3 KRAM

  • Åh vad fint att du också har det från din fars sida! Duktigt av dig att göra det, jag tappar verkligen ansiktet och det bubblar över som sagt 😉 Men ja, så fint!! <3 Kram

 • Kul att du får så mycket positiv feedback och dms, så roligt<3
  Så vackert det ser ut på bilden, kan tänka mig att det var Underbart<3

  Ha en toppen kväll nu 🙂

  Kramar!

 • Vilken härlig vecka du har bakom dig! De sista stycket om dopet som blev till bröllop gör mig varm att läsa.

  Svar: Tack! Vad kul att du gillar mitt uppslag om dricks. Jag tror säkerligen att jag kommer uppfatta en servitris eller annan som oförskämd under vistelsen i USA… men jag antar att det hör till.

  Kram

  • Ja, det var så himla fint och rörande <3. Haha, ja det hör liksom till, så bra att du åtminstone är beredd på det 😉
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *