MARCH TAG

Månadens färg: Jag har verkligen totalt fastnat för havregult!? Typ beige men ändå med lite gul och varm ton som är en av vårens heta färger och jag tycker om det så mycket. När jag packade upp ERNST-nyheterna för några veckor sen och såg deras havregula linnehanddukar blev jag liksom fast, det var där det började. Dessutom passar just såna jordnära nyanser av färger så bra med återvunnet trä, råa material och allt sånt där som jag älskar i inredningsväg.

Månadens dryck: Jag dricker ju knappt något annat än vatten och kaffe och just den här månaden har det varit extra mycket sånt. Måste nog ordna upp det med rosé-premiär snart!

Månadens favorithändelser: Det känns som om mars bara var en snabb transportsträcka inför april, men några av månadens favorithändelser har ju förstås varit att butiken öppnades upp igen efter sin vintervila, gårdagens bröllop, att jag byggt klart ännu en möbel, att försäljningen rullat igång och ökat, att jag har kunnat leverera lite härliga avslöjandet för företagets räkning, att jag har fyllt på resten av vårens planering med samarbeten, stora planer och utvecklingssteg för bolaget samt att jag fått packa upp så otroligt mycket fina produkter. Fokus jobb och försäljning och så förblir det i april, samtidigt som jag ska jobba mer på att lägga grunden inför en super-sommar i nya butiken!

Månadens produkt hos StyleMood: Tegelstensformar (återvunna), de fina skärbrädorna som också är gjorda i återvunnet material och så även de ursöta trä-djuren i baby-kategorin!

Månadens accessoar: Min nya notebook, allså hur fin är den inte?! Den är gjord av handtryckt papper och kommer från Madam Stoltz, och finns i min webshop!

Månadens middag: Wraps typ alla dagar i veckan. Så gott, enkelt och nyttigt, bäst av allt är att man kan variera i oändlighet!

Månadens favoritpodd: Det är bästa Peg och Penny’s Pillowtalk, älskar den och hur ärliga de är om stort och smått. Har ni inte lyssnat? Göööört!

Månadens bästa inköp: Mina nya super-pjux som är så COOLA och som jag köpte igår! Eller jag och jag, eftersom vi inte har ett sånt stort shoppingutbud på Gotland och min storlek tog slut i webbutiken så fick bästa Beatrice rädda mig och springa och köpa skorna i en butik på Drottninggatan. Lovar och visa upp dem så fort hon kommer till Gotland och jag fått dem!

Månadens upptäckt: Att jag kan bygga möbler? Förstår ni att jag bara gav mig fan på att jag skulle fixa det och att det blir så bra?! Till och med min pappa (som är snickare och har varit sedan typ 17 års-åldern) är imponerad över hur jag kan måttsåga så perfekt för hyllor, hur jag kommit på lösningen med flätningen och räkna ut hur något ska fungera mest praktiskt. Så stolt över mig själv och är glad att jag redan fått flera förfrågningar angående skåpet som blev klart förra veckan.

Månadens projekt: Bygga, sälja, jobba, göra bokslut/bokföring och lite överleva. Det har varit otroligt mycket fokus på jobb, alla jobb och alla projekt har kommit samtidigt liksom, så nu ser jag fram emot ett april där det blir mer uppstyrt och mer tid för att hålla fokuset i schack.

Månadens träningsövning: Soliga svettiga powerwalks och de med Emmie som sällskap har varit allra härligast! Nu börjar det, den bästa tiden.

Månadens bästa beslut: Kan det ha varit att köpa in havregula kökshanddukar till butiken? Tror fasen det! Och att våga fråga för att vi skulle kunna ta ett beslut om ett speciellt projekt som är i startgroparna nu, det känns stort, pirrigt och väldigt drömmigt!

Månadens längtan: Att våren ska börja på riktigt med lite varmare dagar, att få träna längs rensopade gator, att bygga vidare på kollektionen och att få flytta in i min nya butikslokal. Och så längtar jag efter att Beatrice ska komma till öjn igen så vi kan spinna vidare på alla våra fotoidéer och ha fler workshops!

Månadens detalj: Tapeter! Det har varit min detalj den här månaden och jag har lånat massor av tapeter från Visby Färgcenter i vårt samarbete, fått fota mina produkter med dem och verkligen njutit av att botanisera bland tapetböcker och tapetrullar.

Månadens bästa blogginlägg: Jag vet inte riktigt men jag tror att ni faktiskt har gillat mina tisdagsinlägg där jag tipsar om fem produkter från sortimentet varje vecka. Läs gärna dem, ”5 fina nyheter” och ”5 mjuka favoriter”.

Månadens uppfyllda mål: Skulle gå ner i arbetstid (nej inget check på den), skulle göra bokslut och avsluta enskilda firman (check), fortsätta avtalsändra (check) och så klå fjolårets kvartalsförsäljning (CHECK på den rejält!).

30 Replies to “MARCH TAG”

 • Så kul att läsa om din månad! den låter toppen 🙂
  Rose lät ju inte heelt fel 😉 *leer*

  Hoppas Du har en Toppen söndag vännen!

  Kramar<3

  • Åh tack snälla och ja den var härlig men gick himla fort! 🙂
   Nej måste ha rosepremiär typ nu!! 😉

   Hoppas din vecka har börjat grymt finis <3 Kramar!

 • Blev så peppad av detta inlägg! 😀 Och bilden på skåpet (som jag gissar att det är) fick mig att gapa, sååå sjukt snyggt! Stor kram <3

  • Åh tack snälla du! 😀 Ja, det är ett skåp, tack så mycket och vad glad jag blir att du gillar det!! 😀 Kram <3

 • Alltid lika underbart att läsa dessa inlägg och din nya favoritfärg håller jag med dig om. Den är sååååå snygg och jag älskar färgen men även produkten som du fått in. Sååå vacker färg!! Jag vill så gärna komma hem nu för att lämna över dina snygga skor jag fixade och även köra en rosé-premiär!!! Mums vad gott och mysigt!!

  • Åh tack babe och visst är havregult fint?!?! JAAA så bra att du håller med mig! Jag med, vill att du ska komma hem nu så jag får hänga med dig igen (och få mina nya dojjor) och ha rosékväll, fotograferingar och massa skitsnack!!! KOM HEM <33

 • o ja har inte fastnat för den färgen men gjorde det 99 typ då det va så poppis hade den i tre rum typ då vi flyttade o så terracotta som va så poppis me
  ja du har ju ditt i jobbet o styla med då blir det inte så mycket tid hemma
  kram fin måndag

  • Haha allt kommer igen 😉 Ja precis, så mitt egna hem är inte alls fint och snyggt 😉 Kram

 • Jag älskar dessa tags <3 Så roligt att läsa om din utveckling månad för månad. Skåpet är ju så himla fint så det lär sälja som smör 😀 Roligt också när man kan skapa något själv! Hoppas att April blir en toppen månad för dig 😀

  • Åh tack snälla <3 Vad kul att du tycker det och ja det hoppas jag att det kommer 😀 Det är verkligen kul, och unikt! Önskar dig detsamma vännen 😀

 • Så himla kul inlägg 🙂 Jag tycker också att det är så imponerande att du kan bygga egna möbler, jag är verkligen helt värdelös på allt som har med verktyg och liknande att göra så jag är alltid så imponerad av människor som kan använda verktyg och som faktiskt kan bygga saker 🙂

  • Tack snälla 🙂 Vad kul att du tycker det och jag är verkligen förvånad över mig själv, så himla kul att få skapa och bygga själv 🙂

 • Wraps till måltid är aldrig fel! Super gott. Åh nya Ernst produkter. Älskar hans citat och har en vän som är extra förtjust i honom! 😍

  • Det är så gott! Jag håller med, älskar Ernstprodukterna, de är ljuvliga! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *