DET ÄR VÅR OCH JAG BLOMMAR

Lajvet (livet på gotländska). Det är vår och jag blommar, så känns det verkligen! Det är så mycket som händer och eftersom jag vill fortsätta blomma hela sommaren och få ut all inre inspiration, kreativitet och idéer som jag har, så går jag ner lite i tid på TS från och med nästa vecka och släpper tid fri för att jobba hårdare för bolaget. Dessutom blir jag ju anställd i mitt egna bolag från och med måndag (ihh, så coolt ändå men massa frågetecken kring hur allt går till finns ännu), det är verkligen ett mål som jag kämpat så länge för. Min första egna lön är inom räckhåll liksom (tackar mig själv för att ha jobbat gratis i 3,5 år, haha) och det blir ju annorlunda. Anställningsavtalet är skrivet men jag behöver ännu justera och ta reda på svar för hur man går tillväga rent bokförings- och lönemässigt, men det ska jag ordna under morgondagen. Som sagt, det är så häftigt och jag är verkligen stolt över det jag själv byggt upp med StyleMood!

Ikväll har äntligen jag och Patrik en ganska ledig kväll tillsammans, så här blir det sen middag, choklad och soffhäng. Har ägnat flera av kvällarna med att färdigställa deklaration och sista bokslut för firman, kört två av veckans powerwalks med Emmie, haft en hämtmiddag borta, haft ett pass på TS varje dag denna vecka (och så även imorgon), stått bland tapeter och bokat möte inför nästa vecka med Visby Färgcenter. Har inte riktigt varit hemma på länge känns det som och det längtar jag så mycket efter nu, så ikväll steppar jag ner och stannar här i soffan.

36 svar på “DET ÄR VÅR OCH JAG BLOMMAR

 1. Du är så himla värd denna lönen 😀 Så stolt över dig, som du har kämpat för detta <3

  Det skulle vara kul med ett inlägg kring hur dina nära och kära reagerade när du sa att du ville starta eget. Tyckte dom det var en bra ide? Har det påverkat ditt och Patriks relation då du har arbetat så mycket. Bara ett litet tips :*

  1. Vad glad jag blir att du tycker det, TACK rara 😀 Så glad att du följt mig på hela resan och peppat <3

   Åh ja vilken bra idé, det ska jag absolut skriva ett inlägg om och reflektera över hur det funkar med det vanliga livet! Tack för tipset! :*

 2. Alltså du är så häftig!!! Så coolt att du blir anställd i ditt eget bolag och att du jobbar på som du gör! Du är en stor inspiration! 😀 KRAM <3

  1. Men åh tack rara du!!! Vad glad jag blir att du tycker det och ja, det kommer bli så coolt att få vara anställd i sitt egna bolag 🙂 KRAM <3

 3. alltså huur du jobbar på du är så duktig förstår din längtan tänk att komma dit
  h oppas ninu har haft en jätte härlig kväll ihop sånt behövs verkligen så härligt
  här sitter vi två romantiska vid tv med varsin dator tjabbar lite ibland det är kärlek fniss
  kram på dej

  1. Ja, mycket slit men det ger resultat och det är jag så glad för 🙂 Tack snälla det hade vi och vad mysigt :)) Kram på dig!

 4. Fortsätt blomma du; det förtjänar du efter dina år av ”slit”! 😀 Det måste ge riktigt motivation att få din första lön från ditt egna företag 🙂 Hur kommer det sig att du måste anställa dig själv då det är ditt företag? Räcker det inte med att du äger de?

  1. Tack det ska jag göra och ja det är år av SLIT! Det är det verkligen 🙂 För att det är annat i bolag än i vanlig firma, där måste man vara anställd för att få lön och jag driver bolag, så massa andra regler kring drivandet. 😉

  1. Åh tack så mycket fina du!!! Vad glad jag blir att du tycker det, då ska jag använda det mer 😉 KRAM fina <3

 5. Så välförtjänt med middag och soffhäng. Och HEJA DIG verkligen som kan ta ut en lön ur ditt eget företag! Hur coolt är inte det?

  1. Det var så skönt och behövligt! Tack snälla kommer kännas så coolt med första lönen!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp