5 GOTLÄNDSKA FAVORITER

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt bolag StyleMood AB –

Dags för det stående tisdagsinlägget där jag visar upp fem produkter ur mitt och StyleMood’s sortiment. Hantverk ligger mig varmt om hjärtat och det är inte för inte som jag äntligen tagit steget för att skapa min egna kollektion med mina hantverk, utan jag tycker om det där unika som det blir av produkter som inte produceras i massor utan görs av någons händer. Varje produkt blir sin egen, lite udda, något speciellt och ja, det tycker jag är så charmigt. Lokala hantverk är också något som jag valt att lyfta fram i webshopen eftersom jag vill visa upp våra gotländska talanger och genom mina kanaler, forum och nätverk stödja dem som jag vet sliter året runt för att skapa, leva och verka här på Gotland, med sin hantverksbubbla. Pga min personliga kärlek till just det så tänkte jag idag dela med mig av 5 gotländska favoriter som just nu finns i webshopen!

Tänker ni hållbart när ni tvättar, att både din hud och jorden ska må bra? Det är ett naturligt tvättmedel med ekologiska råvaror och doft av lavendel från gotländska Prima Gård, det är helt ljuvligt.
Naturligt Tvättmedel, 199 SEK
Handgjorda nyckelringar i vegetabiliskt läder med olika meningar. Var tvungen att köpa ett själv för det är så snyggt!
Nyckelring ”The Future Is Female”, 199 SEK
Min mamma stickar jättefina tub-halsdukar i ullgarn som jag numera säljer i min butik och webshop. Så fina, finns i olika nyanser och längder. Hon har mer på gång till sortimentet kan jag avslöja.
Halsduk Mörkgrå, 399 SEK / Halsduk Ljusgrå, 399 SEK
Ljusstake i råbränt, betongfärgad stengods. Emma på Prima Gård skapar magiska saker i sin keramikverkstad och den här ljushållaren med läderhandtag är både min och kundernas favorit!
Prima Ljusstake, 499 SEK
Glas-underlägg i återvunnet skinn (i tre nyanser) från Hildur2John. Magiska och perfekta att ge bort i present!
Underlägg, 99 SEK/ST

29 svar på ”5 GOTLÄNDSKA FAVORITER”

 1. Så roligt att få se 5 stycken favoriter från Gotland 🙂 Tubhalsdukarna ser mysiga ut och så roligt att din mamma gör dom 🙂

 2. alltid så fina saker
  undrar om halsduken ”killas ” då det är ull eller hur funkar det ?
  önskar dej en in morgondag kramar

  1. Tack snälla du 🙂 Nej, den kliar faktiskt inte, för jag var lite rädd för det faktiskt just med ull, men de är mjuka 😀 KRam

 3. Tycker det är superhäftigt att du lyfter andra gotländska hantverkare. Ska in och kika på både tvättmedlet och glasunderläggen (som jag tror skulle passa superbra hemma hos min kompis!) 😀 Kram

  1. Vad kul att du tycker det, tack snälla och det vill jag verkligen göra! Gör det, de där underläggen är såå snygga! 😀 Kram

 4. Så himla fina saker! 🙂 Riktigt hantverk är verkligen så himla fint och känns så mycket bättre än allt massproducerat som finns på IKEA mm.

  1. Tack snälla! 😀 Ja det tycker jag med, jag älskar det och att det blir mer unikt, är så trött på att allt är samma när det är massproducerat.

 5. Så fina saker! Shit vad du är duktig och drivande, heja dig :)<3

  Sv: Aldrig haft ? åh lyllo dig 😉
  När jag jobbade inom vården fick jag det typ varje år,från patienterna. Men nu var det nog 3 år sen, men så jobbar jag inte inom vården längre hehe 😉 *ler*

  Hoppas Du har en bra kväll<3
  Kram

  1. Åh tack snälla du 🙂
   Nej faktiskt inte och det är nog därför jag är så jäkla rädd för det, man ska hålla sig hemma och isolerad i minst 72 timmar och allt sånt är jag så noga med att påpeka för mina vänner 😉 För jag vill inte få det 😛 Det kan jag förstå, där smittar det ju fort och är vanligt men skönt att du inte blir det lika ofta länge 😛 Kram fina du

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *