SNAPSHOTS FROM WEEK 13

Det här har verkligen varit en helt fantastiskt vecka och det är jag så glad och tacksam för. Jag började veckan med massa plugg, knep högsta betyg i kurs 2 och fick i onsdags bedömning i tredje kursens första delmoment, där min lärare skrev att det var det bästa hon hade läst utan tvekan! Kaaaaboom! Kändes så skönt att leverera en uppsats i den nivån när man kämpar så mycket och nu är det bara att fortsätta. Påsken har vi firat med att spendera långfredagen och halva påskafton i mitt föräldrahem, igårkväll var vi bortbjudna på middag med Patriks familj och idag ska vi på påsklunch hos Patriks farmor och farfar. Vi är verkligen bortskämda med våra familjer och vänner, jag njuter så mycket av vårens långhelger och att det finns tid för att umgås med allihopa då.

Jag har dessutom haft helt fantastiska dagar i butiken torsdag-lördag nu när jag har haft påsköppet och det om något, har verkligen känts som en sån comeback efter vintersäsongen och jag är så tacksam för varenda kund som väljer att handla från just StyleMood, oavsett om det är i webshopen eller i den fysiska butiken. ERNST-produkterna har sålt så himla bra och jag har dessutom haft beställningsrekord i webbutiken under onsdagen och rackarns vad stolt jag blir över mig själv. Alla bollar som jag har haft i luften senaste månaderna och det som jag jobbar så mycket för, när resultaten visar sig i både studier, mitt företag, bloggjobb, statistik och kvartalsavstämningar, känns det så himla bra i hela mig. Jag lyckas!

40 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 13”

 1. Så kul att affärerna går bra 🙂
  Grattis också till högsta betyg och ett så bra omdöme på din uppsats. Bra jobbat!
  Testagram har jag precis börjat prenumerera på 🙂
  Kram

  1. Ja, det känns verkligen dunderbra 🙂 Tack snälla!! Åh vad skoj, den boxen är verkligen kul! 🙂 Kram

 2. Du har verkligen haft en sjukt bra vecka med massor med saker som du hunnit med och grattis till ditt högsta betyg. Är så glad för din skull och stolt på hur duktig vän man kan ha! <3

  1. Men åh fina du!! <3 Ja det har varit en grym vecka med så mycket som gått bra och vad glad jag blir att du är glad för min skull vännen!! <3

 3. Men WOW bästa hon läst, låter ju super bra! Grattis!<3

  Låter som en underbar Påsk 🙂
  Hoppas resten av påsken blir precis lika bra <3

  Kramar

  1. Jaaaa, helt galet kul med ett sånt omdöme!! Tack <3

   Det har det verkligen varit 🙂 Hoppas du har en fin måndag <3
   Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *