SNAPSHOTS FROM WEEK 21

Här kommer veckans snapshots! Det var till en början en megastressig vecka, mellan måndag och torsdag förmiddag gjorde jag två prov och skrev tre uppsatser och på lördagmorgonen hade jag min slutliga muntliga examination som gick så bra och sen var det äntligen över med plugget. Jag är färdig! Utöver det så har vi hunnit ha en långhelg i Västergarn vid mina föräldrar, vi åkte nämligen ut i torsdagskväll och har hängt där tills ikväll och kunnat njuta av vädret, promenader på landet, grillkvällar, jobb i butiken och morsdags-firande, så himla härligt även om Patrik fick hoppa in och pendla för nattjobb hela helgen. Jag är tacksam att jag får verka och driva min butik på en så vacker plats som just vid mitt föräldrahem och i det lilla samhälle där jag är uppväxt. Öppettimmarna i butiken i helgen gick fort och det var tyvärr inte så mycket folk, men det känns ändå peppande och veta att ni är några bloggläsare som ska kika förbi i sommar och att jag har så många härliga sommarturister som kommer tillbaka för att hitta nya inredningsfavoriter i butiken då! Det är ett helt annat tempo då och hela min årsförsäljning grundas på sommarens försäljning, så jag har jobbat så mycket med att fylla upp lagret inför tiden som snart kommer, det kommer bli fantastiskt!

24 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 21

    1. Åh ja det vet jag att du hade velat 😀 Och jag hade velat träffa dig!! Tack desamma raring :*

    1. Ja men åh så kul, du är så välkommen till butiken och då har jag öppet tis-lör givetvis, så hoppas du hinner kika förbi!! 😀

  1. Ja jääklar,, då hade du att göra! Minst sagt. Men SÅ skönt att vara klar nu!! Andas ut och bara njut, fantastiskt bra jobbat 🙂 Så fina bilder, kram

    1. Ja, det var minst sagt intensivt! 😉 JAAAAA, jag är såååå klar med plugget och njuter så mycket av att bara få känna lugnet lite mer igen 🙂 Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp