STYLEMOOD: NEW IN

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se –

Vilka heja-ropare ni är, tack snälla och JAG ÄR FÄRDIG med plugget nu! Avslutade med att smasha in högsta betyg även i sista och fjärde kursen, det har varit så intensivt och jag hade inte kunnat gjort det bättre. Jag har slitit mig i håret, gråtit av ångest och suttit uppe så många nätter, men nu när jag har resultatet med A på alla inlämningar och i slutbetyg på ALLA fyra kurser, då fattar jag innerst inne varför jag gjorde det. För att visa mig själv att jag kan ALLT.

Men hörrni, nu måste vi ta en stund för att spana in några av sommarens första nyheter som har kommit till butiken och lagret. Jag har köpt in så mycket och byggt upp lagret samt sortimentet inför sommarsäsongen, vilket känns superkul och förhoppningsvis ger goda resultat i sommar! Jag tänkte att det var länge sedan jag visade er här i bloggen, så nu kommer några av de senaste nyheterna som finns i webshopen och butiken!

Kaffekopp, ERNST – 99 SEK/ST

Glaskanna, ERNST – 299 SEK

Pläd Grå, ERNST – 599 SEK (ord. pris 679 SEK)

Golvlampa, Strömshaga – 1599 SEK

Kuddar, Gotländsk hantverk från Hildur2john – 1599 SEK

32 svar på “STYLEMOOD: NEW IN

  1. TACK fina du!!!! JAAAA, det gick!!!! Det ska jag verkligen göra, nu kör jag smygjobb närmaste två veckorna och sen blir det lite mer jobb och sommar, men det ser jag så mycket fram emot så det kommer bli så härligt <33 Kram fina!

  1. Det är dom verkligen, vi köpte några till oss själva för att de var så fina och sköna att hålla i 😀

 1. Wow, grattis hjärtat! Du är verkligen grym!! Skönt att vara klar nu lagom till sommaren och allt då du kan njuta lite trots att det blir jobb och annat som finns med oavsett! Men pass på att njut när du kan också!! <3

  1. Tack bästaste Beatrice!! Blir så glad av din kommentar!! <3 Ja, det känns superskönt och sommaren kommer bli grym, det känner jag på mig redan!! Och jag ska njuta så mycket!! <3

 2. Ååh, blev kär i den där lampan. Måste pitcha den för karln, hehe!! Och heja, heja dig som tog dig igenom & dessutom med världens bravur, du är så himla stark & inspirerande <3

  1. Förstår dig helt, visst är den helt fantastisk!! Haha gör det och tack snälla du för all pepp, blir så glad och stärkt av det <3

 3. Grattis till imponerande resultat på de fyra kurserna. Bra jobbat!

  Fina nyheter i butiken. Jag gillar stilen.

  Svar: Tack så mycket för din kommentar!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp