SNAPSHOTS FROM WEEK 24

Den här veckan sa bara swish! Jag tänker att jag ska passa på att njuta av att bara vara lite, såhär dagarna innan högsäsongen drar igång men det har varit full fart och långa dagar i butiken då jag har packat upp fyra pallar (!) med varor. För mig känns det stort, det är ju trots allt en återinvestering av vårens försäljning som nu finns i sortimentet och produkterna och en sån mängd av varor som kommit denna vecka har jag inte tidigare kunnat ta in på en och samma gång, så det är ett utvecklingssteg. Sommaren handlar sen i princip bara om försäljning, det är ju på det som man som liten butiksägare sedan lever på resten av året och jag hoppas att det ska gå riktigt bra.

Vi har åtminstone hunnit med en tur till Fårö (och lyckliga jag ska dit imorgon igen), massa uppackande av nyheter i butiken, mer jobb och öppetdagar, välkomnande av våra långväga släktingar som kommit hit, middag med Emmie, grillkväll hos mina föräldrar och många svettiga powerwalks. Nu ska jag börja den nya veckan med två ganska lediga dagar och umgänge med våra gäster innan jag öppnar upp butiken lite mer och ska ha en härlig midsommarhelg med familjen. Det blir fint!

39 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 24

  1. Ja, det är intressant verkligen men det blir ju automatiskt så eftersom jag och mitt företag påverkas av turismen på Gotland. 🙂

  1. Verkligen! 🙂 Högsäsong drar igång vecka 27 och pågår till vecka 32 här på gotland, så det är kort men väääldigt intensivt! 🙂

 1. Ohoj, fyra pallar var inte dåligt! Önskar verkligen vi skulle till Gotland! Det är inte riktigt planerna i år men förhoppningsvis kanske nästa 😀 Då måste vi ses! Och då ska jag klämma på allt fint i din butik och shoppa hos dig! Kram

  1. Nej, så himla mycket varor alltså!! Ser fram emot ett besök i butiken om ni kommer till Gotland nästa sommar, hoppas!!! <3 Kram 😀

  1. Ja det är verkligen roligt och framför allt att få göra något som man verkligen brinner för! 🙂

 2. Veckorna de går så fort så man hinner knappt med, det tycker till och med jag som inte jobbar 🙂 Kul med långväga besök, hoppas ni får det riktigt trevligt 🙂

  1. Verkligen, det är helt galet hur fort tiden går! 🙂 Ja, superkul att de kommit hela vägen hit 🙂

  1. Jaha har du inte? 🙂 Du är så välkommen, min butik ligger i Västergarn ca 20 minuter söder om Visby 🙂 Hoppas vi ses!

 3. så fina bilder och det låter som att förra veckan var bra för din del 😀

  sv; kul att du gillar inlägget 🙂 jag tycker om att tipsa om skönhetsprodukter, som du nog redan vet 🙂

  ja jag håller med dig om det. jag älskar att läsa listinlägg hos andra för att lära ’känna’ bloggaren bättre 🙂

  vad bra att du vet att jag svarar när jag kan. det vet jag att du också gör 🙂 <3

  tack detsamma till dig vännen 🙂 kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp