SOMMARNYHETER

Veckan rusar på som vanligt. Nästa vecka kommer släktingar från Australien och Tyskland till Gotland som ska bo hos mina föräldrar. Ska bli roligt då jag är en enda som träffat den australienska släkten vilket jag gjorde när jag besökte Australien på min jordenrunt-resa, så nu får jag visa åtminstone två av dem Gotland och ge tillbaka för allt som de visade mig därborta. Och bäst av allt är väl att min 92-åriga farfar faktiskt kommer få träffa några från sina australienska släktingar efter alla hans år av släktforskning, vilket han aldrig vågat tro att han skulle få göra. Det känns fint. Vi, eller jag och mamma, har planerat roadtrip med dem på måndag och tisdag eftersom vi är lediga, och sen ska vi fira midsommar med dem och hela familjen på fredagen.

Idag har jag spenderat hela fredagen ute i butiken, jag har packat upp ytterligare två pallar med varor och haft extraöppet. Så kul och ännu är hela helgen kvar då jag hoppas på fler härliga kundbesök. Jag har fått fler leverantörer under året, bland annat ERNST Form som ni vet, men nu också även Grafit Grå vilket passar så bra som komplement till det övriga sortimentet, eftersom det är helt i gråskala. Fick min första leverans idag och det är så himla roligt att få se allt som beställt, att känna och ta på produkterna och beundra allting. Så mycket vackert som kommit in!

32 svar på “SOMMARNYHETER

  1. Så underbart med långväga släktingar på Ön. Alltid lika roligt att kika in i din butik när du fått nytt. Hoppas det var bra med Fårö. I sommar måste jag upp och hälsa på igen.

    Kram från mig

    1. Ja, det ska bli väldigt kul! 🙂 Åh tack snälla och ja, så mycket nytt som kommit nu! Det förstår jag, det är alltid trevligt 🙂 Kram på dig!

  2. Vad mysigt med besök och så mysigt att du får möjligheten att visa dom vackra Gotland <3 Snart åker vi dit och jag längtar 🙂 Hoppas du får en fin helg <3

    1. Ja det känns verkligen kul! <3 Åh ja tänk snart kommer ni också hit, så kul! 🙂 Ha en fin start på nya veckan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp