SNAPSHOTS FROM WEEK 36

Och så har ännu en vecka av 2019 passerat. En vecka då jag har blivit ytterligare ett år äldre (26), vi kom hem från vår ö-luff, julkalendern lanserades och samma vecka som hösten kom på riktigt till öjn. Det känns faktiskt väldigt fint, vi är i en tid som jag tycker lite extra mycket om och nu har mystiden återigen börjat. Jag är så laddad, så mentalt redo och så pepp på en succé-höst.

Även fast att vi kom hem först under måndagskvällen så har jag under veckan hunnit jobba 4 pass på Transportstyrelsen, haft tre öppet-dagar i butiken nu över helgen, firat lugnt med endast en hemmamiddag i fredags tillsammans med familjen och karln, tagit powerwalks (en med Emmie dessutom), packat upp en rad med nyheter från bland annat ERNST, sålt massa julkalendrar (IIIIHH så roligt!!), hängt hos Visby Färgcenter och haft ett spännande möte ute i butiken som jag ska berätta mer om längre fram. Butiken har dessutom möblerats om lite och jag har fått in två nya stora hyllor som blev helt fantastiska för produkterna och miljön därinne.

26 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 36

  1. Det är StyleMoods alldeles egna julkalender med 24st luckor av inrednings-överraskningar, superkul <3 Tack snälla du <3

  1. Jaa skönt att känna att man börjar komma ikapp <3 Tack finis, hoppas du har en bra onsdag 🙂
   Kramar!

 1. Så inspirerande bilder! Roligt att du har så mycket att se fram emot. Önskar dig en fin höst.

  (Sent) Svar: Tack för orden, glad att du gillar min brudklänning! Fler bilder kommer, håll utkik!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp