SNAPSHOTS FROM WEEK 40

Om ni trodde att jag hade försvunnit så har ni fel, jag har bara inte haft möjlighet att sitta still vid datorn de senaste dygnen för det har varit minst sagt mega-intensivt i livsschemat. Under vecka 40 har jag kört fem pass på TS, drunknat i känslan av att ligga så mycket efter i mitt egna och allt jag velat ta i fatt, slitit med webshopen, postat, packat och plockat upp en massa nytt och grävt på lagret för att komma åt julgrejer/granar som ska plockas fram i butiken inför kommande helg. Jag har byggt färdigt ett skåp till en kund (som överlämnades idag och hon var så nöjd så nöjd), slitit mitt hår över att tiden inte räckt till för att rensa och inventera lagret och akut-mailat om småjusteringar inför årets sista leveranser. Slagit in en massa julkalender-paket och häpnat över hur många jag faktiskt har kvar att slå in (hehe). Förutom allt jobbrelaterat så har vi haft farmor och farfar här på middag i nya lägenheten och ack så mysigt det var, så kul att numera kunna bjuda in och göra plats åt våra nära och kära hemma hos oss och att det inte jämt behöver vara tvärtom. Jag har tagit powerwalks mellan regndroppar och i motvind, men glatt mig över att försöka få huvudet att koppla av och andas lite frisk luft mitt emellan allt jobbande. Karln och jag har hunnit med att se en bra film som jag inte minns namnet på just nu, jag skämde bort honom med pannkakor i torsdagskväll efter att han haft några sega jobbdagar och i söndags unnade vi oss hämt-pizza efter att jag snickrat, slipat och färdigställt skåpbygget fram till sena kvällen.

Den här veckan har jag mycket fint att se fram emot och petat in lite mer sociala grejer. Dessutom börjar julen i butiken och jag har därför en hel del ”mysjobb” att pula med närmare helgen, vilket jag ser så mycket fram emot. Myset börjar nu!

18 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 40”

 1. Googlar man power woman så kommer det upp en bild på dig! Du är ju en stor inspiration och det är mycket tack vare dig som jag nu äntligen ska få sprida ut mina vingar. Är så tacksam över att jag hittade din blogg och fick en så fin vän på köpet <3

  1. Alltså gulle du!!! Tack för dina otroligt fina ord och jag är så glad för att du tycker att jag inspirerar! Du är så klok och så duktig, det kommer gå så bra för dig! JA, jag kan bara hålla med, tänk så fint att vi följt varandra så länge nu och blivit så bra vänner! <3

 2. alltid fina bilder vännen
  oj va rädd om dej bara så du orkar
  annars är det kul när det är mycket men ja mår oxå dåligt när det känns so man inte hinner

  1. Tack vännen och jadå, det är jag 🙂 Det är ju mycket kul av allt jag gör, men ser till att få in kompishäng och återhämtning också 🙂

  1. Ja hösten är alltid en hektiskt tid, men försöker peta in återhämtning ändå <3 Tack för omtanken fina!

  1. Tack snälla du! <3 Ja, det är så viktigt trots allt annat som ska göras ! 🙂 Kramar!!

  1. Ja, hösten är alltid intensiv! Du är så gullig Emma, tack för det och jag ska försöka bli bättre på att hinna med bloggen! 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *