SNAPSHOTS FROM WEEK 41

Hur fort går inte dagarna? Jag fattar inte att vi bara har drygt 10 veckor kvar av 2018, det är ju ingenting när man tänker på hur fort varje vecka går och jag börjar känna att jag tappat greppet om tiden lite kanske. Förra vecka spenderade jag med en massa paketinslagning och fick ut ganska många av alla förbeställda julkalendrar för leverans, jag fick nya varor som jag spenderade hela lördagen i butiken med att packa upp (bland annat ullplädarna i grönt som skymtas på bilderna) och jag hade uppstartsmöte, en heldags utbildning och mitt första jobbpass för det nya jobbet. Emellan det hann jag med träning, dvs härliga och soliga powerwalks och jag klämde in tid så att jag fick umgås med alla mina bästa vänner under veckan, bland annat över fika, en bubbelkväll och middag hemma i soffan. Sambon och jag bjöd mina brorsor på hemmagjord pizza i söndagskväll och utöver det så har vi fått upp sammetstyg intill sängen, piffat upp lägenheten lite och sett till att soffan fick några fina kuddar att mysa in sig bland.

Även denna vecka har varit så intensiv men jag har dock börjat se ljuset i tunneln igen som sagt. Jag har haft massor med beställningar på sistone och det glädjer mig så mycket och nu ligger jag äntligen i fas med julkalendrarna (de flesta är snart utskickade), jag har börjat min deltidsanställning och trivs verkligen så bra i den rollen och jag har spikat några datum för glöggmingel, julförvandling i butiken och kampanjer så där ligger jag steget före! Nu är det bara det där lagret som ska tömmas med en rejäl rensning och ge plats åt bättre lagerhyllor, men det tänkte jag försöka ta tag i på torsdag.

30 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 41

 1. Tiden försvinner verkligen, fick en liten chock nu när jag läste ditt inlägg, har inte tänkt på att det bara är 10 veckor kvar av året. Hur gick det till? Tycker det är lite läskigt hur fort det går

  1. Haha jaaa, jag kände likadant själv, det är galet!!! Skrev ett inlägg om mitt nya jobb då många har undrat 😉 TACK snälla <3

  1. Ja, det är verkligen skönt 🙂 Tusen tack för att du tipsar om mig och självklart fick du låna bilden!! :*

 2. så mysigt fina bilder
  är det bara tio veck kvar men gud ja man hinner inte med på ett sätt har ja me haft för mycket så detta året har gått fort men bra jag vill inte ha detta året
  stor kram

 3. Känns redan lite stressig att 2018 är över, det känns dock inte att vi har kommit så långt in på året än. Hoppas du får en fortsatt bra vecka. Kram

  1. Ja verkligen full rulle och så skönt att alla förbeställda är klara nu! 🙂 Tack bästa du <3

 4. Tio torsdagar kvar till jul 😉 Galet när man tänker så haha 🙂 Skönt att det börjar ljusa och lätta lite <3 Hoppas du har en fin helg, kramis!

  1. Ja, det är helt galet alltså! 😉 Det känns så skönt, även om det såklart är kul att det bevisar på utveckling genom att ha fullt upp <3 Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp