HEMMA HOS OSS

När jag hade en kvart över i torsdags så hann jag äntligen hänga upp sammetstyget som jag införskaffat till vårt egna hem. Jag hade en tanke om att det skulle få agera ”rumsdelare” i vår lilla etta och just det faktum att ta in textiler i hemmet gör ju rummen mycket mjukare. Det blev så bra, så mycket mysigare och även om jag ännu behöver fylla hyllan där upp intill taket som skymtar lite tom och piffa upp soffan med ytterligare några kuddar så blev det sån skillnad på rummet! Och för att inte tala om vår snygga nya lampa som jag var tvungen att inhandla direkt från min egna butik när jag köpte in den, den gör verkligen så mycket där på väggen.

Igår jobbade jag mitt första pass på mitt nya jobb och var jag iväg på tjejkväll som var så mysig, idag har jag haft öppet i butiken några timmar och packat upp massa nytt, hängt med Beatrice och spenderat tid i soffhörnet med godispåsen och lite datajobb. Imorgon vankas en härlig söndag med återhämtning, träning och söndagsmiddag med mina brorsor här hemma hos oss, det blir trevligt!

34 svar på “HEMMA HOS OSS

  1. Tack snälla, det börjar bli mysigare nu med små steg i taget 🙂 Det gjorde det och det blev en så bra kväll 😀

  1. Tack snälla för att du tycker det och ja, det blev så bra med tyget där 🙂 <3

   Ha en fin start på veckan vännen <3

 1. Så bra det blev 🙂
  Jag visste inte att du hade nåt annat jobb än att du är egenföretagare 🙂

  Sv: Våra speeddejts var riktigt spännande i Bonde söker fru 🙂

  1. Ja det blev lite skillnad och så mycket bättre 🙂 Nej, jag har inte haft det på ett och ett halvt år, men nu har jag börjat en deltid 🙂

 2. va är det för nytt jobb ?är ja slarvig o läsa om du skrivit det ber ja om ursäkt <3 hoppas det blir bra
  jätte fint med gardinerna blir mjukt o inte så mycket eko.
  kollade du in instagrammet om den ettan ja sa ? så mycket inspo där
  ha en fin tisdag raring kramar

  1. Ingen fara, jag har skrivit om det i ett inlägg nu för det var flera som undrade 🙂 Ja, det blev så mycket mysigare och jo, henne har jag följt länge 🙂 Kram på dig!

  1. Jaa så kul och skönt att det gått bra! ELLER HUR, sååå snyggt och mjukare i rummet! 🙂 Precis, tur att du tipsa om böcker!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp