SNAPSHOTS FROM WEEK 42

Vi har haft ett sånt härligt avslut på den här veckan med en helg som startade med middag hos mamma och pappa där vi överraskades av hela Norrköpings-släkten (som vi annars bara ser varann sommar ungefär) och som kommit till Gotland över helgen. SÅ kul överraskning tyckte både jag och sambon och vi hängde tillsammans allihop till efter midnatt. Lördagen spenderade jag först i butiken för lördagsöppet, hade flera härliga kundbesök och bra försäljning, sen var vi bortbjudna på middag hos några vänner till oss och där spenderade vi hela kvällen (och halva natten) innan vi kom hem. Riktig umgänges-helg och idag försöker jag vara ”ledig” (har redan varit iväg och levererat varor till en kund, redigerat bilder, hängt i sociala medier och planerat nästa ERNST-inköp), både jag och sambon hänger i soffan och myser av att ha tid att bara vara tillsammans här hemma båda två.

Innan helgen började så hann jag jobba två pass på nya jobbet, slå in och skicka iväg de sista förbeställda julkalendrarna, göra massa företagssysslor, påbörja lagerrensning under torsdagen, möblera om i butiken och ta fram julen, klä en julgran, leverera flera beställningar här i stan, käka fredagslunch med Josefine, gå mina vanliga träningsrundor och jobba fram material, ytterligare några inköp för sista månaderna av året och arbeta med att börja öppna upp för leverans till fler länder inom Norden. Det känns spännande och jag behöver ännu jobba fram avtal för betalningsalternativ när man handlar från andra länder, men det är på gång!

39 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 42

 1. det låter som att du har haft en härlig helg och så fina bilder. 😀 nu blir jag ju ännu mera taggad på julen! <3

  sv kul att du gillar listan vännen! 🙂

  ja svamp kan vara bland det godaste som finns! 😀 gaah, måste nog göra kantarellsås nån dag. haha! ;P

  haha ja men är svårt det där hur man ska göra här i livet och jag är tyvärr så rädd att jag ska misslyckas så det håller mig tyvärr tillbaka att försöka förverkliga min dröm. även fast dom flesta i min närhet pushar mig att göra ett försök att förverkliga min drön ^^ <3

  jag är likadan. jag drar också gärna ut på julen massor. det räcker inte bara att hålla mig till december känner jag. en månad är för lite xD igår åkte jag till rusta bara för att kolla in deras julpynt och allt. haha! xD
  hoppas du har haft en fin helg vännen. kramar <3

 2. Så kul med släktbesök härifrån Norrköping 🙂 Så bra att försäljningen gick bra 🙂

  Sv: Jaa det var som du sa både mysigt och kul att få följa med på gruppdejt i årets Bonde söker fru 🙂

 3. Låter som en riktigt rolig och trevlig helg 🙂 Och vad kul att släkten kom och överraskade, sådant är alltid så otroligt kul och mysigt

 4. Vilken rolig överraskning 😀 Skönt att du fått in en ”ledig” dag 😀 Känns som att du har ett riktigt bra flow i allt det som du gör och din julkalender verkar sälja som smör vilket är så himla roligt 😀

  1. Ja, det var så himla kul! 😀 Precis, det behövdes och jag känner själv att jag har haft ett enormt bra flow senaste veckorna trots megamycket, men det tyder ju bara på utveckling och ja, den där julkalendern är nu faktiskt påväg till Danmark dessutom och det är sååå coolt!! 😀

 5. Men så underbart!! Det blir ju verkligen något speciellt när ”sånna delar” av släkten kommer ned! Även om Gotland är ett fantastiskt ställe att bo på så blir man liksom lite begränsad och utstött. Men det gör ju också dom tillfällena så himla speciella =) KRAM <3

  1. JA, det är såå himla kul och jag uppskattade verkligen överraskningen så mycket, det är ju så speciellt!! 🙂 KRAM <3

  1. Ja verkligen så himla roligt! 🙂 Det var det <3 Tack snälla du för dom orden <3 Kramar!

 6. Förutom att du har full rulle känns det underbart att du hunnit med sällskap och olika umgängen som piggar upp och att du får din ledighets tid tillsammans med nära och kära! <3

  1. Jaaa full rulle hela vägen in i kaklet nu! Tur att jag petar in sällskap med nära och kära, så viktigt för att få lite återhämtning och snart kommer du ner! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp