DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR STYLEMOOD

SNAPSHOTS FROM WEEK 43

Vecka 43 passerade och jag med den. Kan inte förstå hur veckorna bara kan springa ifrån en!? Nu har jag en vecka som är lite lugnare framför mig så jag hoppas att det också ska ge mig känslan av mer tid och jag är glad att sambon är ledig hela veckan. Under förra veckan hann jag åtminstone med att starta upp projektet för utlandsförsäljning och öppna för leverans till Danmark och Finland, dvs två helt nya marknaden som jag hoppas ska bli bra alternativ till min övriga försäljning. Jag har även skickat iväg min julkalender hela vägen till Danmark vilket känns så häftigt, jag har packat ordrar med mestadels julgrejer och fått massvis med plats efter att ha rensat och sorterat på lagret. Trots ynka plusgrader i lördags, spöregn och iskall butik så hade jag bra försäljning och hann också ladda upp inför denna vecka genom att göra plats för mer julgrejer, julgranen som ska in (en riktig en alltså) och julkransarna som ännu ska knytas. Jag blev bjuden på fredagslunch på stan av min bästa vän (alltså finns ingen bättre än hon), hann hänga med Beatrice och vara modell i ett av hennes skolprojekt och fick dessutom spontant powerwalks-sällskap av min fina kusin en av veckans kvällar.

Under vecka 44 är min utmaning att hitta den perfekta granen (är lättare sagt än gjort men imorgon ska jag ut på jakt), binda kransar, ha glöggevent med Josefine och ett härligt gäng tjejer, fjäska för min karl och ha en riktigt mysig hemmavecka, ha öppet i butiken och spika julöppet som börjar nästa helg. Let do this! Dessutom har jag redan hunnit jobba ett pass på Transportstyrelsen och skickat iväg alla förbeställningar från ERNST-leveransen som kom igår, så jag ligger minsann inte på latsidan.

(30) Comments

 1. underbara bilder!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket!

 2. Du är så grym tjejen<3 men shit så kul med leverans till andra nordiska länder 🙂
  Du är amazing 🙂

  Hoppas Du får en riktigt bra tisdagskväll 🙂 Kramar!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du <3 Ja superkul!! 🙂 Ha en toppenhelg nu! 🙂 Kramar!

 3. Nej, lat skulle jag nog aldrig kunna beskriva dig som! Härligt att du hunnit med mycket och hoppas att du får en underbar vecka med myskvällar med sambon samt att du hittar den perfekta julgranen! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Haha nej det är nog det sista jag är! 😉 Ja, så mysigt att ha honom hemma en hel vecka! 🙂

 4. Härligt att det blev en bra försäljning trots dåligt väder! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det kändes bra 🙂

 5. Önskar så att vi inte bodde 8 timmar ifrån varandra! Hade så gärna kommit och myst i din butik och njutit av allt höstpynt 😀 Låter så himla mysigt!

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen, håller med!!! Det hade varit så mysigt att få ses i butiken ju!! 😀

 6. Men åh! Ser VERKLIGEN fram emot att se resultatet på din och Beas fotostund! Tror det kommer vara magiska bilder!! =) KRAM <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Haha vad kul, det var ett projekt som innebär maskering och ansiktsmålning så 😉 Kram <3

 7. Vad mysiga bilder!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket!!

 8. Åh så fina och inspirerande bilder<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du<3

 9. Åh så roligt att du kan sälja utomlands nu 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul! 😀

 10. Så kul med utlandsförsäljning 🙂

  Sv: Så snäll du är som tycker att Simon och jag var gulliga i Bonde söker fru 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul faktiskt! 🙂

 11. Så härligt med lite julgrejer!

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur 🙂

 12. Kul att du kör på utlandsförsälning nu 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det är roligt att ha som möjlighet till fler kunder 🙂

 13. Massa lycka till med att hitta den perfekta granen! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla, jag tror faktiskt att jag hittade den!! 😀

 14. Åh vad fint, och lite jultema 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla och ja precis, jultema 😀

 15. Åh vad sugen jag blev på godis nu.. haha =) Ska köpa en stor påse imorgon minsann 😉 Håller helt med dig att veckorna går galet (orimligt) fort. 🙂 Snart jul som sagt 🙂 Ha en fin kväll, och helg imorgon <3 Kramis och tack för din fina kommentar.

  1. Johanna Utterberg says:

   Hihi det är ju så gott 🙂 Låter som en bra ide tycker jag 😉 Verkligen galet, hoppas du får en fin vecka vännen <3 Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *