HITTA JULKLAPPARNA HOS STYLEMOOD

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Julen kommer allt närmare och för mig som är aktiv i en bransch där julförsäljningen innebär extra mycket jobb, högre säljsiffror och mer marknadsföring så gäller det att vara med från början. Kollektionen för julen planeras redan i maj, det är då jag gör de flesta av mina stora grundande inköp för julens sortiment, i juni är allting spikat med leveransveckor när allt ska anlända till lagret och i slutet av augusti står det mesta där, redo att packas upp när säsongen drar igång. Jag har under mina år valt att släppa kollektionen och det sker vid månadsskiftet september/oktober och sen är smygs det in i butiken och nu är det bara SÄLJ-SÄLJ-SÄLJ. Jag ska pimpa butiken med kransar, gran, enbuskar och ris i veckan, sätta upp ljusslingor och packa upp det sista julgrejerna på borden och sen börjar julhelgerna hos StyleMood där jag bjuder på glögg medan man shoppar, julklappstips och inspirerar inför julens dukningar.

Ni hör, jag är i julens bubbla och tänkte därför passa på att visa er lite av alla fina grejer som ni hittar i webshopen inför julen och klapparna. Kanske någon av er vill klicka hem något fint från mitt hållbara, tidlösa och unika sortiment? Ni hittar direktlänkar till produkterna under bilderna och i min webshop betalar ni alltid tryggt och säkert med Klarna och dessutom levererar jag fort, alla lagervaror levereras inom 2-5 arbetsdagar. Hitta julpyntet och julklapparna på stylemood.se!

Handgjorda julhjärtan (gotländskt hantverk) 99 SEK/st

Glöggmugg ERNST 79 SEK / Julstrumpa 199 SEK

Ullpläd 699 SEK

Betongstjärna 39 SEK / Avlångt fat (handgjort) 199 SEK / Champagnekupa 99 SEK

Ljus 10-pack 129 SEK

Decilitermått ERNST 139 SEK / Servett 2-pack 129 SEK

Julgranskorg 549 SEK / Mockahjärta 129 SEK / Pappersgran 59 SEK / Ljusslinga (batteridriven) 89 SEK

34 svar på ”HITTA JULKLAPPARNA HOS STYLEMOOD”

 1. Så mysigt att du bjuder på glögg medans man shoppar 🙂

  Sv: Det var verkligen kul att Simon valde med mig till hans gård i Bonde söker fru 🙂

 2. Så mysigt att det närmar sig juletid, bästa tiden 🙂 <3 Så fina bilder, du har så mycket snyggt och jag ska absolut ta mig en titt till, är inne då och då och kikar i din webshop 🙂 Kram, hoppas din vecka börjat bra!

  1. Ja, håller verkligen med! 🙂 <3 Åh tack snälla och vad glad jag blir att du tycker det, du får gärna hänga i webshopen så mycket du vill 🙂 Kram på dig!

 3. ja är ju fortf så sjuk på den där koppen den är sså snygg men panka ullie är inte skoj
  däremot så ljusen är riktigt bra köpte ja ju förra julen
  så skoj det går bra kramar om

  1. Jaa visst är den snygg 🙂 Nej inte skoj, men du kanske kan önska dig i julklapp? Ja, de är ju så himla fina <3 Kram

 4. Så himla fina saker 🙂 Vi köper inte julklappar till varandra i min familj men får kanske köpa lite julklappar till mig själv istället känner jag nu haha 🙂

  1. Tack snälla 🙂 Åh, ja men då får man ju absolut köpa julklappar till sig själv, haha! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *