DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR

7 POSITIVA SAKER JUST NU

Brukade vara bra på att göra såna här listor förut där jag listade fem eller tio positiva saker just nu så tänkte att jag peppar igång helgen med en sån variant igen. Jag hade ingen som helst fredagskänsla i förmiddags, men efter att ha blivit bjuden på lunch av min bästa vän på stan, fått mysa i soffan med charkisar och godis med min karl och gjort fredagsfysen så kom den till slut smygande. Eftersom jag jobbar varje helg och har öppet i butiken mellan februari-december så kommer aldrig riktigt den där helgkänslan längre och just därför är små stunder med kvalitetstid med de man tycker om lite extra viktiga känner jag. Man vill trots allt ändå känna att man delar lite av känslorna för vardag och veckorytm med övriga medmänniskor som får helgfeeling och går in i weekend-mood, åtminstone ibland.

7 positiva saker från livet just nu:

– Julsakerna har börjat frontas i butiken och jag ska försöka få in en riktig gran och lite andra saker från naturen inför nästa öppet-helg och sånt som kan behövas till glöggmysets styling. Och ja, jag erkänner, jag har redan julstämning faktiskt.

– Min karl är ledig HELA nästa vecka och jag tänker försöka skjuta undan lite jobb för att vi ska kunna göra sånt där som vi inte brukar hinna i vår vardag annars. Kanske en lunch på stan, shopping, åka på roadtrips, äta långa frukostar, ta promenader eller bara stå och laga lite extra god mat tillsammans på kvällarna.

– Min julkalender har skickats hela vägen till Danmark. Vet att jag redan har sagt det tidigare i veckan men det går inte att komma ifrån hur häftigt det känns för en liten företagare som mig att få ta det steget att leverera till fler länder i Norden.

– Nästa fredag väntar familjemiddag hos mamma och pappa, det ser jag redan så mycket fram emot och vi har alltid så mysigt tillsammans när vi umgås. Sen är det något speciellt med höstmiddagar, eld i kakelugnen, rödvin och bästa sällskapet.

– Försäljningsökningen på 470% har ökat ännu lite till då jag har haft fler beställningar sen jag gjorde min analys och beräkningar till inlägget om företagets resultat här om dagen. Ofattbart men så jävla grymt!

– Glöggmyset närmar sig! Det är startskottet på riktiga ”julförsäljningen” och vi kör en shopping&mingel-kväll hos bästa Josefine i år igen med ett gäng inbjudna tjejer. Längtar därför så mycket till nästa helg! Sen så har jag öppet hela helgerna i butiken och bjuder på glögg medan kunderna shoppar, frontar med julklappstips och bara myser av härliga kundbesök, grandoft, tända ljus och pepparkakor.

– Fler nyheter är på gång, ERNST-varor levereras i början av nästa vecka och jag ska dessutom hämta hem massa fina julgranshjärtan som en av mina gotländska hantverkare har sytt åt mig imorgonbitti. Ni ska få se på alla finheter, älskar att packa upp alla varor och produkter för det känns som julafton varje gång fast att jag själv gör varenda inköp.

(32) Comments

 1. Vad härligt att läsa om! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 🙂

 2. Underbart att han är ledig hela nästa vecka 😀 Hoppas att du också lyckas få lite mer ledighet så ni får mer tid tillsammans 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det ska bli så mysigt att ha honom hemma en hel vecka efter dessa intensiva jobbmånader! 🙂 Det hoppas jag med 🙂

 3. Oh härligt med massa possitivt och det där såg ju gott ut

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja verkligen och det var det kan jag säga 😉

 4. Så härligt det låter! 🙂
  O vad mys att Din karl är ledig, så ni kan spendera tid ihop<3
  Ha en riktigt Fin Helg nu<3

  Kramar

  1. Johanna Utterberg says:

   Det ska bli väldigt mysigt att han ska vara hemma hela veckan 🙂 <3 Kramar

 5. Skönt att lista och lyfta det som är positivt, det behövs ibland! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är alltid kul 🙂

 6. Så mycket fint du har i ditt liv – roligt att läsa!

  Svar: Tack för din kommentar. 🙂

  Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Det har jag verkligen! 🙂 Kram

 7. Vilket härligt inlägg och mysig bild! Börjar också längta lite smått till julen 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tusen tack för det! Vad kul att du gör det, jag är en riktig julen-älskare 🙂

 8. Vilka bra och härliga saker du har framför dig 🙂 Riktigt härligt inlägg 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det kommer bli en mysig vecka 🙂

 9. åh men va många härliga saker hoppas ni hinner med allt det där o så mycket prosent så skoj kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja hoppas också att veckan blir mysig! 🙂 Kram

 10. Jag har också såååån jullfeeling! Eller snarare jullängtan. Längtar så enormt efter att tiden går och att det blir halva November där när det är okej att börja med allt, hihihi! KRAM <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Åh vad kul att du har det!! Haha det är okej att börja nu ;)))))) För då får man njuta längre! Kram <3

 11. Vad roligt att du får spendera veckan tillsammans med din man! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det ska bli riktigt mysigt 🙂

 12. ÄLSKAR att julsaker har börjat dyka upp!!

  1. Johanna Utterberg says:

   JAG MED!!! 😀

 13. Mycket att se fram emot ser jag. Vad härligt! Själv så är jag super glad att jag snart ska få göra hemtentan igen så att den blir överstökad, jag längtar tills på onsdag då killen kommer till mig och sedan flyttar vi in i vårt hus vi ska bo i flera år framöver på torsdagen. Familjen kommer och hjälper till på fredagen eller lördagen. Ska bli så himla kul och spännande!! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen! Vad kul att ni ska flytta in i ett hus, wow!! Lycka till med flytten 🙂

 14. Åh så härligt inlägg!! Hoppas du får en fin kväll <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du <3

 15. Har du egen wpblogg eller kör du via decaly?

  1. Johanna Utterberg says:

   Jag har egen wpblogg!

 16. Men huuuur mysiga punkter? 🙂 Låter ju perfekt, så mycket härligt:) speciellt att han är ledig så ni kan umgås mycket 🙂 Mums med godis också 😀 Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller huuuur!! 🙂 Ja, det ska bli så himla skönt att ha hela veckan nu tillsammans 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *