TACK FÖR ER PEPP

Tacktacktack, tusen tack för alla peppiga hejarop på mitt förra inlägg! Det känns fantastiskt och det är så kul att kunna dela med mig av företagandet här i bloggen, ni är många som tycker att det är kul att läsa om. Här passerar veckan fort, jag förstår inte hur det är möjligt och även om det känns betydligt lugnare denna vecka så har jag hunnit med en hel del redan. Imorgon jobbar jag på Transportstyrelsen under förmiddagen och sedan ska jag ägna eftermiddagen åt att fortsätta med min bokföring som jag påbörjade igår. Sambon jobbar natt hela helgen, så det betyder att jag kan sitta uppe länge på kvällarna och maraton-jobba och sova lite längre på mornarna istället när han väl kommer hem, så det är skönt. Lagret har rensats upp, jag ska påbörja en inventering så att jag har grunden klar sen till årsskiftet och något jag tror blir en av årets sista leveranser är på väg till mig och kommer på måndag. Nu när det inte ens är två månader kvar till julafton så flyttas fokuset återigen till försäljningen så det är vad jag ska maxa, jobba med och försöka nå ut med produkterna, för att helt enkelt kunna sälja så mycket som möjligt. Och om bara 1,5 vecka så är det glöggmys med ett gäng tjejer hos Josefine, en repris på förra årets succékväll alltså.

20 svar på “TACK FÖR ER PEPP

 1. Låter bra det, att det är lite lugnare men att du också har tid att sitta uppe i helgen om din sambo jobbar 🙂 Det gillade jag att göra när jag pluggade: sitta uppe sent när H jobbade natt och sen var allt klart på morgonen när han kom hem ;D Hoppas du får en fin fredag imorgon! Stor kram

  1. Ja, skönt med lite lugnare och precis, tycker det är så skönt att passa på då när han ändå jobbar natt 😀 ha en mysig helg! Kramisar

 2. Såklart Vi peppar Dig! 🙂 Du är ju så jäkla grym<3 med allt du gör.
  Åh det lät så mys med glöggkväll, det är Du såå värd ju<3

  Kramar!

  1. Ja, så kul och jag hoppas att många väljer att handla julklapparna och pyntet hos mig 🙂

  1. Ja det är helt galet hur fort det har gått! Vad skönt att du snart är klar, jag tänkte börja köpa mina nu så jag kan sprida ut kostnaderna lite 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp