SNAPSHOTS FROM WEEK 44

Vecka 44 innehöll mycket jobb men det var skönt att Patrik hade en ledig vecka så att vi kunde mysa omkring här hemma, hinna titta ikapp någon serie, käka middagar med våra brorsor, sitta uppe lite längre (sova lite längre önskade jag men sånt kan jag inte längre), fixa ärenden och få vara bortbjudna på middag. Jag har packat ordrar, postat, packat upp nytt, hängt i skogen för att plocka granris och välja ut gran till butiken, klätt den, bundit kransar och fått ännu mer julfeeling, sålt bra under veckan och envist matat på repeat för att komma framåt. Helgen försvann sedan i ett nafs då jag hade extraöppet i butiken i fredags och sedan var vi ju bortbjudna till mamma och pappa på fredagsmiddag, lördagen hade jag öppet som vanligt och på kvällen fick vi middagsgäst, sedan spenderade jag hela söndagen borta för ett företagsevent, dvs det årliga glöggminglet. Det blev en så trevlig eftermiddag med ett härligt tjejgäng som jag och Josefine bjudit hem till henne, jag dukade upp med mina produkter, vi skapade julstämning med julmusiken som var på och glöggen som doftade och tjejerna fick shoppa bland produkterna. Kul att det blivit en tradition och det känns verkligen så uppskattat av alla som kom. Idag har jag kickat igång veckan med ett jobbpass på mitt andra jobb (Transportstyrelsen) och resten av veckan (eller ja till natten till lördag) ska jag vara gräsänka medan sambon är iväg på fastlandet, så jag ska fortsätta hålla mig i denna jobbubbla, mata på med blogginlägg och ge mig själv lite tid att tanka på inspirationen för min kreativa sida. Nu kör vi ny vecka!

20 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 44”

  • Ja verkligen, men nu är jag gräsänka i fyra dagar 🙁 Hoppas tiden går fort :)<3 Ha en mysig vecka! Kramar!

 • Å så fina bilder du bjussar på alltså 🙂 Duktiga du. Lät som en otroligt härlig vecka när ni fick lite mer tid ihop 🙂 Kram!

  • Tack snälla du! 🙂 Ja det var mysigt att ha honom hemma nu när han skulle iväg nästan hela denna vecka 🙂 Kram!

 • alla fina saker o alla slingor me ljus så fint gud så ja längtar till advent o nu när det pyntas i alla affärer
  önskar dej en fin vecka med jobb o allt kram

 • Du är så himla grym! Det skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om en motgång gällande företaget. Behöver inte vara något allvarligt och du behöver inte nämna namn men typ om en beställning försvunnit för en kund och hur du löste det eller om en beställning du gjort från en leverantör. Kanske att kassan i butiken slutade fungera och du fick göra på annat sätt. Det skulle vara inspirerande att läsa för många känner sig deppiga nu när det är höst och de kanske får lite styrka av att läsa hur du löste just en sån motgång 🙂 :*

  • Tack snälla du! Åh ja, absolut, det ska jag verkligen ta och skriva om för det finns så mycket att berätta om för det är självklart inte en dans på rosor att driva företag av den typ som jag gör och problem uppstår ju ibland! 🙂 Så håll utkik, ett motgångs-inlägg kommer :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *