SNAPSHOTS FROM WEEK 47

Så har även vecka 47 passerat och vi har nu bara fem veckor (!!) kvar på året. Jag har spenderat veckan med massa jobb, fick extrapass på TS så jobbade tre halvdagar där och sen har jag gjort allt som behövs inför en kampanjdag som Black Friday (inte riktigt värt mödan som jag berättade tidigare och det är väl ändå fantastiskt att samhället agerar mer hållbart och inte bara spontanshoppar för att det är billigt) och under helgen har jag både passat på att pimpa butiken ytterligare lite medan jag haft öppet, packat massa varor och (snart) även slagit in årets sista sålda julkalender. Levererade även en julkalender till en överraskad kund förra måndagen där hennes man hade beställt en som en överraskning och det var såklart extra roligt att jag fick vara en del av det hela genom att göra en personlig överlämning och hemleverans. Sånt älskar jag och dessa leveranser känns såklart lite extra speciella!

Hann även med träning i bra ordning, plockade ännu mer kantareller med mamma i skogen, bundit fler kransar, haft så härliga kundbesök, drömt mardrömmar och både pratat i långa telefonsamtal och tillbringat tid med min bästa vän. Vi hade dessutom lyxen att ha middagsgäster både onsdag och torsdag, vilket är så himla mysigt sådär mitt i veckan! Nu är jag så redo för ny vecka, nya varor har kommit till lagret, jag hoppas på massa försäljning och packning av beställningar (håller tummarna för det förstås), adventsmys och lussebullsbak (det kunde jag bara drömma om att hinna med i helgen). Och så firar ju jag och sambon 5 år på fredag!

20 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 47

 1. Vad mysigt att ha middagsgäster flera dagar 🙂 Tycker det är så mysigt och roligt att äta middag tillsammans med trevligt sällskap sådär mitt i veckan 🙂

 2. Ja tänk att det inte alls är mycket kvar av året 🙂 Var tog det vägen.. låter som du har mycket att göra, det är alltid roligt bara man hinner andas emellanåt också 😀 Kramis

  1. Nej helt galet! 🙂 Ja, fullt upp men ser fram emot januari när det blir lugnare och mer fritt på helgerna, nu får jag kämpa på sista veckorna. 🙂 Kram!

 3. Åh så mysigt ändå, men jobbigt med allt med black friday! Roligt även att få höra att du och din kille blev tillsammans exakt 1 vecka innan oss! Vi firar fem år nästa fredag 😀

 4. Tycker Du är amazing som hinner så himla mycket, tom träning<3
  Skicka lite energi till mig vännen 😉 *ler* nä men allvarligt, Du är så Duktig! 🙂

  Hoppas Du har en bra kväll 🙂

  Kramar*

  1. Vad du är gullig som tycker det, tack!! <3 Jag skickar lite energi till dig med 😉
   Hoppas du får en fin helg vännen! <3 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp