SNAPSHOTS FROM WEEK 50

Det känns som dagarna går i raketfart och jag har varit sysselsatt i stort sätt från morgon till kväll med postande av massa beställningar, fakturaskrivning, personlig leveranser och överlämningar, extrapass på Transportstyrelsen som gjorde att jag fick planera om halva veckan och så så tre dagar i butiken. Granen (eller juletallen som det faktiskt är) har kommit in och stått på plats sedan i måndags och den bringar verkligen julkänsla här hemma, jag har käkat oändligt med lussebullar hehe, tränat långa och kyliga rundor i duggregn, sovit lite för lite och klätt den redan omnämnda tallen lite för var dag efter att ha pysslat ihop olika detaljer att hänga upp.

Tisdagskvällen spenderade jag med vänner, middag och pyssel, verkligen en stund till att andas på och mysigt med sån vardagslyx när mycket annat varit stressigt och kaotiskt för att hinna med. Som tur är har jag känt att jag haft lite mer kontroll denna vecka än förra och helgen blev verkligen så mysig i butiken då det kom mycket kunder för att glöggmysa och julklappshandla. Uppskattar det något så enormt, att det verkligen märks att allt fler hittar ut och att få umgås, träffa och prata några ord med kunderna är så viktigt för att jag ska få ge dem personlig service, vilket jag verkligen vill att man ska få känna när man handlar hos oss i butiken!

Jag har stora förhoppningar inför 2020 och det känns faktiskt lite pirrigt att vi går in i de sista veckorna av 2019 nu och att vi snart ska skåla in det nya året. Hela 2019 och då särskilt sommar och hösten, har varit helt fantastiskt försäljningsmässigt och det blev verkligen ett slitigt utvecklingsår som jag bara vågat drömma om innan. Jag hade när jag nådde mitt årsmål för två veckor sen ökat årsförsäljningen med 50 % (!!) och det, det är verkligen crazy! Ska bli spännande att se slutresultatet sen när jag skriver årsrapporten och gör 2019’s sista kvartalsanalys. Och att få sätta nya mål, det är verkligen en fantastisk känsla.

28 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 50”

 1. Heja dig! 🙂
  Och måste säga, den första bilden, åhh vad jag gillar den-så naturlig Och vacker<3
  Håller med dig, dagarna rullar så fort nu och man är oftast sysselsatt hela dagen och kvällen. känns så iaf 🙂 *ler*

  Ha en fin kväll!
  Kramar

  1. Tack snälla du och vad glad jag blir att du tycker om den!! <3 Ja det går verkligen fort nu, men ska bli mysigt med lite julledigt! 🙂 Ha en fin fredag imorgon! 🙂 Kramar!

 2. Måste verkligen vara otroligt häftigt att se hur man får lön för all möda och energi man lagt ner på något! Och se hur målen uppnås! Kram

 3. Är så stolt över dig Johanna! Så himla roligt att du vågade satsa på din dröm och som du har kämpat! Tänker när du studerade vid sidan av och fick högsta betyg i allt! Bara det säger så mycket om din mentala inställning. Ska bli så roligt att få se vad som händer under 2020 för dig 😀

  1. Åh vad jag blir glad över att du skriver det, tusen tusen tack!! Ja tänk var jag började och med allt som hänt längs vägen! Ja, det tror jag med och jag är jäkligt glad som har just den, för det är mitt främsta verktyg i företagandet tror jag. Vad kul, nu fortsätter resan! 😀

 4. Du har hunnit med massor nu när julen börjar närma sig och pyssel kvällen låter ju helt underbar!! Mys! 😍😍

  Att du ökar din försäljning är jag inte förvånad över, så duktig och driven du är!! Jag wow, grattis!!

  1. Ja det har jag verkligen gjort och så skönt nu att ha kommit till ro och börja känna julefrid!! MYYS!! 😍😍 Men åh tack bästa du!!! TACK fina och jag är så glad att du är med mig på resan!!

 5. En så fin uppdatering. Tack för att du delar med dig.

  Svar: Tack för kommentaren! Roligt att du gillade inlägget om vår julgran klädd med minnen.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *