DET NÄRMAR SIG JUL

Och nu drar vi i bromsen lite tycker jag och bara njuter av dem underbara tiden som ligger framför oss, tänk att det är julafton om mindre än två veckor! Jag har rensat upp i kalendern lite efter att ha tänkt till, vågat tänka på mig själv och pga att jag känner att jag ställt upp och täckt upp på tre extra jobbpass denna vecka också (körde dubbelpass idag) på TS. Tänkte rent av att nej, banne mig i år ska jag få fira jul med ett lugn i kroppen jag med, jag är så VÄRD det efter detta år, efter att ha jobbat varenda helg sedan början av februari, alla högtider och långhelger då jag arbetat och slitit, alla missade helgluncher eller födelsedagsfiranden, och de senaste veckorna med sena kvällars slit och tidiga mornar med jobb non-stop. Och som belöning för att jag faktiskt nått årets stora mål!

Sånt som jag själv faktiskt kanske inte alltid tänker på är ju att jag som butiksägare (där jag själv är anställd för att arbeta) har öppet alla långhelger, högtidsdagar, hela sommaren och lågsäsongs-helger, dvs såna där tillfällen då de flesta andra är långlediga eller har semester. Samtidigt jobbar jag ”resten” av vardagen väldigt mycket och det är inte ofta jag får ihop två lediga dygn, just nu var det nog senast när vi var i Grekland i augusti. Just därför har jag bestämt att inte ha öppet i butiken den 23e och avsagt allt jobb den dagen för bara för att själv få komma i julstämning och ner i ro innan det blir självaste julafton. Jag satsar istället på öppet i butiken i dagarna tre under både denna helg och nästa, så mina kunder har gott om tid för sista glöggmingel-dagarna i butiken, att köpa julklappar och hinna förbi för att hämta redan beställda grejer. Och jag, eller rättare sagt vi, får en hel dag tillsammans att bara vara hemma och mysa innan julfirandet med våra familjer drar igång. Ska bli så mysigt och oj vad jag längtar redan!

30 svar på ”DET NÄRMAR SIG JUL”

  1. Vad bra att du tänker på dig själv! Att du får en fin och mysig och lugn julafton tillsammans med nära och kära. Utan att känna dig (dock följt dig sedan dag ett när du skapade stylemood) så vet jag hur mycket du förtjänar den här ledigheten <3

    1. Ja det får man inte glömma! Ska bli skönt att få en dag före julafton och hinna varva ner och tack snälla för att du tycker det <3

  2. Men guuuud jaaaa! Det är klart du är värd det, du ska ta det lugnt och bara njuta av tiden nu. Inte jobba för mycket varken med TS eller StyleMood för du ska också få fira jul och mysa!! Miss you! <3

    1. Tack snälla du och ja jag ska försöka ta det mer lugnt nu när jag får tid över i jul och januari!! Miss you too!! <3

  3. Bra Johanna! Så himla viktigt att få vara ledig också. Jag jobbar 6 dar denna veckan som kommer… Känns tungt men jag kommer ta en dag i taget. Är glad att de tre första dagarna är eftermiddag/kväll då jag sover så himla dåligt när jag ska jobba på morgonen. Börjar dock 8 på Fredag och 7 både Lördag och Söndag… Men som sagt, en dag i taget 🙂

    1. Tack Nathaline! Ja det är så himla viktigt och man måste få prioritera sig själv ibland. Jag också, men låter klokt som du säger att ta en dag i taget. Jag fick en ledig måndag och att bara vara hemma ett dygn och mysa gav mig sån återhämtning, har inte haft en sån dag på hela hösten, så nu känns faktiskt den här sista veckan innan jul som en peace of cake, kanske också för att allt faktiskt lugnar ner sig både i webshop (nu vågar man ju inte lova att grejerna hinner fram), på mailen och omkring en. 🙂 Heeja oss och hoppas du har en fin vecka trots mycket jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *