SNAPSHOTS FROM WEEK 52

Årets sista vecka har passerat och det gick alldeles för fort. Vi har hunnit fira jul i flera dagar, umgåtts med familj och vänner, jag har jobbat dubbelpass på jobbet, ett vanligt pass och sista butikspasset för säsongen. Jag har även fått hänga med Beatrice en eftermiddag nu när hon äntligen är på ön och utöver julfirande har jag packat sista leveranserna för min enskilda firmas räkning (nu är det ju bolaget som övertar allt). Har fått registreringsbeviset för aktiebolaget, erkänt för fler vad som är på gång och berättat högt om mina drömmar och mål för 2019 (vilket jag ska publicera i veckan för er med). Har tränat på nästintill varenda dag trots julvecka men nu kommer det bli en hårdare växel framöver, kroppen behöver mer nu, och jag har druckit alldeles för mycket kaffe från den fina julklappen som Patrik fick av mig. Bjuder på ett gäng av veckans snapshots precis som vanligt!

32 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 52”

 1. Vilka fina bilder Du bjuder på! och roligt Du hunnit med så mycket 🙂
  Du är såå inspirerande och det tycker nog många andra med!<3

  Sv: Tack så mycke fina Du<3

  Massa kramar!

  1. Åh tack snälla du! Ja, massa saker att göra såhär i mellandagarna 🙂
   Blir så glad för dina fina kommentarer raring!! <3 Massa kramar!

 2. Så mysigt att ha fått umgås så mycket med familjen och vännerna 🙂 Förstår inte att du hunnit med att träna så mycket när du har så fullt upp 😛

  1. Ja det har verkligen varit mysigt 🙂 Hehe, jag prioriterar träningen för att jag vet att jag mår bra av den så klämmer in den trots hetsiga dagar 😉

 3. Kul med tillbakablick på en vecka som tycks ha varit fin!

  Svar: Tack, roligt att du tycker efterrätten serverad på nyår såg lockande ut!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *