SNAPSHOTS FROM WEEK 7

Vecka sju har passerat och jag har haft ytterligare en intensiv vecka med ca 44 timmars jobb på Transportstyrelsen, uppackning av en stor pall med varor, städning och ny styling i butiken, massa mail, gjort 5st skrivjobb för samarbeten, fotograferat flera av nyheterna, letat sista materialet till min nya produkt som jag håller på att bygga för färdigställande under veckan som kommer, hjälpt pappa med renoveringen av nya café- och butikslokalen (eller okej det var mest sambon som fick hjälpa till) och agerat smakjury för mammas chokladbollar (hon håller på att testa sig fram med delikata recept för café-menyn, inte mig emot att hjälpa till genom att smaka på allt). Tagit våriga snabba steg under träningsrundorna av totalt 36 km, lyft och flyttat på kartonger som ännu ska packas upp, planerat en grym nästa helg, firat alla hjärtans dag med pannkaksmiddag tillsammans med mannen i mitt liv, haft brorsan här på hämtpizza-häng, fått umgås med Josefine via telefonsamtal då vi inte hunnits ses, ätit lördagsmiddag med familjen och spenderat en söndag i soffan.

Vecka åtta kommer jag sänka farten lite efter dessa intensiva veckor som varit. Jobbar i nuläget endast sex pass på Transportstyrelsen, med andra ord en heldag och resten halvdagar och det kommer ge mig lite mer tid att hinna i fatt med allt annat som byggande på min kollektion, påtande i butiken för att göra klart det sista inför öppning och uppdatera webshop och sista avtalen med leverantörerna jag har sedan tidigare.

19 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 7”

 1. Hoppas det inte blir för mycket för dig! Att du hinner vila mellan varven. Låter ju galet trevligt att agera smakjury – avis!

  sv: Tack fina du <3

  1. Tack för din fina omtanke vännen, jag försöker pausa ibland för jag vet att det behövs. <3 Sååå gott kan jag meddela!!

  1. Haha, vad kul, det är ju en jäkla lyx att få agera smakjury! 😉 Tack vännen, ha en fin vecka du också <3

 2. Låter smart det med att sänka farten! Tycker det är bra att du lyckas få in dina power walks. Jag vet själv hur mycket bättre jag mår när jag är ute och går med hundarna. Det gör så mycket både för själen men också för att man faktiskt orkar mer 🙂

  1. Ja, lite smått åtminstone! Det är så viktigt för mig, rutinerna och välmåendet är det viktigaste för att jag ska orka med tempot i längden 🙂

  1. Ja, konstigt nog får jag det!! Verkligen, har lärt mig med åren och planering är sååå viktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *