SNAPSHOTS FROM WEEK 7

Veckan som passerade har det mest varit stress, stress, stress och lite mindre av det där harmoniska och lustfyllda projekten. Såna veckor så kliar det rent av i kroppen på mig för känner mig ineffektiv och gillar inte att vara styrd av måsten och andras tider. Men! Det blir snart bättre, framåt nästa helg har jag betat av de mesta av denna period som är just såhär, så det kommer vända snart och jag vet att då kommer jag genast känna mig mer effektiv (och fri typ). Efter denna vecka har jag åtminstone betat av en hel del deadlines ut till kunder (check på det), vi har haft semmelfest i butiken/kaféet som blev en total succé vilket var så roligt och jag fick packa MASSA semlor, sytt lammskinnskuddar till en kund, lagt offert och ritning till annan kund som godkänts och materialet är inhandlat, promenerat i både slask, solsken och blåst, bokat besiktningstid. Har även tagit tag och bokat in fler samarbeten, målat en ny skänk som nu skulle få plats i butiken, möblerat om IGEN, knappat iväg mail efter mail, jobbat två pass på TS, fotat tårta och rensat undan på mitt såkallade hemmakontor för att under veckan kunna slå mig ner där med boksluts-arbetet och årsredovisningen. Har dessutom somnat så fort jag lagt huvudet på kudden nästintill hela veckan.

Denna måndag kände jag mig för första gången på länge mycket mer utvilad när jag vaknade, såg till att få den fri från möten och jobb på annan plats och passade på att njuta av en morgonpromenad längs ett helt stilla hav och med solsken i ansiktet. Underbart! Har sedan skapat ett annonsering-manus som skulle skickas in till det lokala ”pappret” på bygden inför påskens öppettider, fått ett riktigt roligt uppdrag inbokat i kalendern redan nu på torsdag och så bläddrat igenom följesedel-listorna ännu en gång på vad som kommer i lager under veckan. Så många finheter alltså!!

10 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 7”

 • Vad roligt med semmelfest ch förstår att det är jobbigt om det blir stress och det känns som alla drar i dig. Skönt att du känner att du kommer ha deadline och fler beställningar till kunder klara =D, semlorna såg mycket goda ut

  • Ja så himla roligt! Det blir så ibland, men skönt när deadlines kan prickas av efter hand 🙂

 • Usch för såna stressiga perioder… Skönt att höra att du vaknade utvilad idag i alla fall och jag hoppas du får mer harmoni i kommande vecka <3

 • Skönt att du kände dig mer utvilad i måndags!
  Och ibland kommer tuffare dagar men det är då man uppskattar dem bra dagarna!
  Kramis
  Kramis

 • Semlorna!! De ser så goda ut. Jag har fortfarande inte fått äta en enda semla i år… Får lösa det i helgen.
  sv: Haha visst blir man helt matt av husdrömmen ibland?! Just nu är jag i stadiet: Vi skiter i att ens leta för det tar för mycket energi att det aldrig finns något som känns bra och i rätt prisklass, haha…

  • De var väldigt uppskattade av alla kunder! 🙂 Hahhaha, exakt så är det. Jag har typ gett upp tanken nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *