SNAPSHOTS VECKA 7

Och så kom äntligen snaps från veckan som gick. Tänkte först ”herregud, jag gjorde ingenting” men jodå, det vart både det ena och det andra nu när jag ser tillbaka på veckan. Till och börja med så startade veckan med Alla Hjärtans Dag och vi firar kanske inte den något speciellt, men vi skålade i bubbel över köksön medan Patrik lagade middag och det kändes såklart väldigt festligt en måndagskväll. I övrigt så hade vi ett väldigt givande och roligt projektmöte, nu sitter vi nog i den allra svåraste fasen av projektet så alla tankar och idéer för att komma framåt är extra viktiga, men det kommer bli så GRYMT när det är färdigt, det vet jag. Har även hämtat ut mitt nya objektiv (Canon EF 50mm, f/1.4) och även om jag de senaste åren haft just ett 50mm-objektiv, så var det skillnad när bländaren var f/1.4 istället för f/1.8 som på mitt gamla (och den modellen är ju plastic jämfört med det nya i metall, som blir tyngre). Så glad för den investeringen!

Nya varor kom på plats och jag möblerade om i princip hela butiken (har bara ett hörn kvar som ska förändras och två skåp/hyllor ska få byta plats) och det blev så mycket bättre. Liten yta med massa produkter kräver sina lösningar men älskar när allt kommer på plats och jag kan få gå in i min bubbla och styla, plocka upp på hyllor och komma på nya platser för produkterna. Det måste vara i harmoni och rätt med höjder, nyanser och materialmix, vill ju att kunderna tänker ”wow” varje gång de kommer in! Har äntligen färdigställt en skänk till försäljning så att nästa skåp kan påbörjas i målarverkstan, löst sista bokslutsproblemet (I hope, hehe), packat finfina beställningar, löptränat, vi har varit på gymmet och solen sken faktiskt fler än bara en dag. Fågelkvitter har hörts, solstrålarna har värmt på näsan och jag har längtat efter vårskrik och lättare tider. Förövrigt så gav veckan mig mer tid än på länge så jag har lärt mig VIRKA (vem är jag ens(?) men det blev roliga projekt och present till vänner som fått en till liten), har laddat kyl och frys för kommande veckor och hunnit gå igenom och förberett nya varor som ska upp i webshopen. Ni hör, det blev en produktiv vecka ändå!

7 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 7”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *