SOLSKEN I BLICK

Ljuset och hoppet vände åter på fredagen som bjöd på sol hela dagen, jag vaknade till fågelkvitter och karln som kom in med en kopp kaffe till sängen innan han åkte till jobbet. Helt underbart. Och problem har löst sig, som jag visste att de skulle göra det bara jag gav allt lite tid. Och såhär mitt i helgen så har veckans rastlösa anda inom mig ändå funnit lite mer ro och klarhet i saker och ting. Har ni en fin helg såhär långt?

Fem saker som är guld i vardagen just nu;

– Lördags-croissanten; väldigt betydelsefull lyx till frukost varje lördag.
– Soliga löpturer; det är långt ifrån varje gång men när det kommer en dag så orkar jag kämpa på till nästa gång solen lyser.
– Tiden; hinner lite mer än jag brukar och även om det ger mig en viss tristess så är det så viktigt för att orka ladda för en ny lång säsong.
– Patrik; han är guld i vardagen jämt, men den senaste tiden har han givit mig lite extra många asgarv, glädjefnatt och massa kärlek och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det. Min tryggaste punkt när hela världen stormar.
– Projektjobb; älskar mitt jobb och allt min företagsresa bjuder mig på, och detta projekt som vi jobbar med just nu är verkligen en dröm.

6 Replies to “SOLSKEN I BLICK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *