STUDENTSKYLTAR

– I samarbete med BGA Fotocenter –

Nu när jag är student igen och tillbringar många timmar med uppsatsskrivning kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på gymnasietiden (det var ju faktiskt där jag träffade Patrik) och vilka enorma mål jag nått sen dess, saker jag har tagit mig an men framför allt hur bra jag mår i mig själv och mitt välmående idag gentemot då! Vet inte hur ni andra upplevde studenten, men för mig var det bara en dag av sån enorm lättnad. I made it och jag var så klar med allt vad skola och plugg hette! Studentdagen var fin och här på Gotland är studentvagnarna höjdpunkten av allt (på min tid fick vi åka ända fram till 22:00) innan partyt fortsatte på nattklubben Gute. Där var jag ungefär i 22 minuter innan orken försvann efter 18 timmars festande och jag checkade ut. Från skola och klasser för gott, tänkte jag då. Men oj så fel jag hade, jag har tagit examen i ytterligare 9 olika kurser sen dess och fler ligger framför mig i år!

BGA Fotocenter har jobbat med med rörlig bild och foto sedan 1993 (det är ett riktigt fint årtal hörrni), har ett brett sortiment och skapar bland annat upp jättefina studentskyltar. De började sin verksamhet i Gävle och är idag en butikskedja med 10 butiker runt om i Norge och Sverige, som såklart även finns online med sina tjänster. De har över 60 000 nöjda kunder och erbjuder snabba leveranser! Tar du studenten i år eller har du en son/dotter som gör det? Gör som jag, spana in studentskyltarna på BGA Fotocenter och ta hjälp av dem för att framkalla dina studentplakat inför studenten 2018!

20 svar på ”STUDENTSKYLTAR”

 1. Kul att du delar med dig och roligt att läsa 🙂
  Var så länge sen jag tog studenten så minns knappt haha 😉 *ler*

  Hoppas Du får en fin kväll<3

  Kramar!

  1. Vad kul att du tycker det! 🙂 Haha kände så också lite, det är ju trots allt 6 år sen 😉 Ha en fin helg <3 Kramar!

 2. Åh studentdagen var ju helt underbar! Att känna sig klar med studierna var en så härlig känsla, jag tog en paus på två år sen satt jag där igen, fast på universitetet 🙂 Så roligt att se tillbaka på allt som hänt sen studenten.

  1. Kul att du upplevde den så! Ja, det var verkligen skönt och roligt och få höra hur du gjorde! 🙂 Verkligen, så mycket man har utvecklats framför allt!

 3. Jag får bara en klump i magen varje gång jag hör ordet student då min mamma som är min enda familjemedlem valde att inte komma 🙁 Var inte kul att se hur alla andra hade hela sin släkt där och den enda som kom för att gratta mig var min sambo.

  1. Men åh nej 🙁 Det var inte alls kul och höra, måste har varit jättejobbigt på en dag som man vill minnas och fira!

 4. Som jag saknar studentdagarna!! Va ju verkligen heeelt magiskt! Att få springa ut på balkongen, att gå krama alla nära och kära, att få stå på flaket – ja allt! Helt obeskrivligt!! Kram söta <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *