STYLEMOOD: KÖP 4 BETALA FÖR 3

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Dagarna hastar på och jag önskar att jag hade lite mindre studier just nu i den bemärkelsen att kunna lägga mer tid och fokus på försäljningskanalerna för att toppa företagsutvecklingen. Känner liksom att jag vill mer för att nå högre. Men det är ledig vecka för sambon och vi njuter av att göra sånt där som vi inte alltid kan göra, som vintriga promenader på hans familjs sommarställe, filmkvällar och lite extra goda middagar. Jag sitter för övrigt med huvudet i datorn, betar av prov och uppsatser. Kämpigt! Glädjer mig dock att vi har en sån fin och mysig helg framför oss snart, då blir det middag med vänner och en dag i butik med fina kunder!

Förresten, så himla roligt att ni diggar vårnyheterna så mycket, TACK! Lagret och butiken fylls på successivt med nya leveranser under hela våren och det är som rena rama julafton varje gång jag får packa upp något nytt. Denna vecka kör jag en megabra kampanj med KÖP 4 BETALA FÖR 3 på alla skålar i sortimentet (dvs, det gäller även inkommande skålar från ERNST), så passa på! Se mer och beställ direkt på www.stylemood.se eller klicka på bilderna för att komma direkt till sprodukt!

Passa på! Köp 4 betala för 3 på alla skålar, erbjudandet gäller hela veckan på www.stylemood.se!

(Bilden på Ernst-skålarna är lånad från ernstform.se).

26 svar på ”STYLEMOOD: KÖP 4 BETALA FÖR 3”

  1. Sååå mycket fint och just nu är det svårt att hålla det där med att jag inte ska handla hem nya saker just nu 🙂 Du har ju så vansinnigt mycket fint <3 Hoppas du får en fin dag vännen <3 Stor kram
    PS: Men när jag hälsar på dig i sommar ska jag köpa med lite av allt det fina 😉

    1. Tack snälla du och ja, ibland är det ju svårt att låta bli att shoppa 🙂 Så kul att du gillar mitt sortiment och åh så kul att du planerar lite shopping när du hälsar på mig i sommar 😉 Ha en underbar fredag och helg imorgon fina du <3 KRAAAM

    1. Tack!! Ja men precis, viktigt att leva här och nu också, inte bara springa bort i för väg <33

    1. Åh så kul att du tycker det, tack!! 😀 Ja, men precis, det är exakt den blandningen mellan trendigt och unik som jag vill framhäva 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *