STUDIER, PLANERING OCH INKÖP

Dagarna bara springer iväg och jag har gått in i ytterligare en uppsats-period och ska leverera ett arbete inför torsdag. Som tur är känner jag mig ganska med på banan just i detta nu, men inför nästa vecka väntar den stora slutuppsatsen och det lär bli lite kämpigt. Jag har mycket planerande inför Kristi Himmelsfärds-helgen som är i mitten av maj att göra företagsmässigt, då det kommer vara öppet i butiken torsdag-lördag och sen sticker vi till Marocko på lördagseftermiddagen. Innan dess behöver jag slutföra tredje kursen och nästintill hela kurs 4, samt bestämma mig för vad den femte kursen skall bli. Inköpen inför sommaren måste läggas så att så mycket som möjligt finns hemma inför den stora helgen i maj, men samtidigt ska det gå ihop ekonomiskt och fungera med budgeten. Det är verkligen roligt när det händer mycket, men ack så viktigt att det fungerar optimalt i tiden och att jag ibland, bara för några sekunder, påminner mig själv om att allt arbete jag lägger ner nu kommer löna sig ordentligt sen och att jag redan nu har mycket att vara stolt över. För så är det faktiskt!

46 svar på ”STUDIER, PLANERING OCH INKÖP”

 1. Nu har vi också bokat resa, himla kul! 😀 Skönt att det känns bra med arbetet, värsta var ju ovissheten innan man bestämde sig för ämne och sen hittade allt material. Håller tummarna för dig <3 kramis

  1. Åhh så kul!! 😀 Vart då? Ja det känns okej, nu idag är det lite stressigt bara för att allt ska in, men känns förberedd inför kommande slutarbete ändå, så tack snälla <3 Kram på dig

  1. Ja det är lite för mycket just nu. 🙂 Nej jag måste prioritera mig själv lite mer också, det har du alldeles rätt i!

  1. Ja massvis som ska göras och du är så grym som peppar <33 Jaaa din hjälp är bäst och jag saknar dig såå mycket bästa vän!! <3

  1. Tack snälla du och ja, jag har lärt mig med åren 🙂 Det tycker jag du ska unna dig, de är ju så fina! 🙂

 2. Skönt att du känner att du ligger i fas just nu. Men det låter onekligen som att det kommer bli en stressig slutspurt innan avresa 🙂

  1. Ja, men det var med nöd och näppe att jag fick klart allt till dagens inlämning 😉 Det lär det bli, men jag ser fram emot semester! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *