STYLEMOOD LANSERAR SIN EGNA JULKALENDER

– Inlägget är i samarbete med mitt egna företag StyleMood –

Jag är så stolt över att få presentera min nya ”produkt”! StyleMood har precis lanserat sin alldeles egna julkalender med 24 stycken färdiginslagna paket till jul och det känns så mäktigt. Gillar du hållbar inredning, StyleMood’s sortiment och älskar överraskningar? Då kommer du att älska den här julkalendern där du varje dag från 1a december kan öppna ett paket om dagen som innehåller noga utvalda inredningsfavoriter från StyleMood! I julkalendern finns godbitar från de flesta av mina leverantörer, bland annat ERNST, Strömshaga och Broste Copenhagen och jag vill påstå att den passar alla med ett hem oavsett ålder, som gillar inredning och stilsäkra detaljer till hemmet. Tänk att jag från en snabb tanke om att jag skulle vilja producera en egen julkalender för StyleMood kunde utforma det här och idag sitter med förbeställningar som ska skickas ut om några veckor. Häftigt! Det var när jag först sa idén högt till min bästa vän som sa ”JAAAAAA!” som jag vågade börja räkna på det, satt en budget, letade efter passande produkter utan att den skulle bli för dyrt och bestämde mig för att det här ska jag minsann göra. Och nu har jag lanserat en julkalender, en kalender med 24 paket, full av inredning som ger känslan av hållbar lyx. Jag kan!

Julboxarna finns i begränsad upplaga, så passa på att förbeställa din innan den 15 oktober och få 200 kronor i förköps-rabatt, så betala endast 1299 SEK (ord. pris 1499 SEK). Det totala värdet på julkalendern är ca 2079 kronor och jag kommer packa och börja skicka ut de första julkalenderna i slutet av oktober, med färdiginslagna och numrerade paket som ligger redo för att öppnas sen i december. Hur peppade är ni på den? Beställ din julkalender med inredning från StyleMood redan idag, välkomna in på www.stylemood.se och pssst… det finns en adventskalender också om man hellre vill ha det!

35 svar på ”STYLEMOOD LANSERAR SIN EGNA JULKALENDER”

 1. men vad roligt. kul att du kan lansera en egen julkalender! 😀

  sv; ja bensin doftar ju såå gott! 😉

  ja hur man är ;P man är aldrig riktigt helt nöjd med vädret. hahah! ja jag känner mig rätt redo för hösten ändå. så länge det inte regnar varje dag så är jag nöjd 🙂 hoppas att du har en fin vecka vännen 🙂 kramar <3

  1. Ja den känns verkligen så bra, kul och lyxig och jag är så stolt över att ha fått presentera den nu äntligen, och att så många redan har förbokat den! 😀

  1. Visst är det kul! 🙂 En julkalender full av inredning, det är riktigt lyxigt! Hoppas du vill köpa en, tror att du skulle bli supernöjd! 😀

  1. ELLER HUR!!! Jaaa, hoppas du vill köpa en på nästa lön, förköps-erbjudande gäller t o m 15/10 så du hinner!! 😀

  1. JAAAA ÄNTLIGEN ÄR DEN SLÄPPT!!! Åh så peppad jag blir av att du älskar idéen och att du vill ha den också!! KÄNNS SÅ BRA!!!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *