DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR NEW IN STYLEMOOD

SNAPSHOTS FROM WEEK 35

Vecka 35, födelsedagsveckan och allt, har passerat. Det kändes som om jag hade en sån givande vecka, jag nätverkade, vidgade vyerna, umgicks med nära och kära, slog försäljningsrekord i webshopen och tackade ja till så mycket bra! Hela måndagseftermiddagen spenderade jag bland tapeter, tapetböcker och tapetrullar hos Visby Färgcenter, där jag har ett roligt projekt på gång som jag snart ska berätta mer om. Jag hade äran att få besök av ägarna som driver Prima Gård som ligger uppe på norra Gotland, de har både matsal där det serveras luncher och middagar och gårdsbutik där de säljer hantverk i keramik och läder, som Emma (en av ägarna) tillverkar. Produkterna i keramik kommer ni snart att finna även i min webshop och butik då jag ska bli återförsäljare för dem, vilket känns fantastiskt och framför allt att kunna erbjuda mina kunder mer gotländsk design i mitt hållbara sortiment. Dessutom lanserade jag i helgen min alldeles egna JULKALENDER, vilket alltså är min nya ”produkt” och det kommer ett eget inlägg om den nu i veckan! Förutom allt detta så har jag firat min födelsedag med släkt och vänner i lördagskväll, jobbat i butiken och fyllt 25!

(24) Comments

 1. Åh grattis i efterskott!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du!

 2. Åh vilka härliga bilder och så kul att fylla år<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla och ja, så himla kul <3

 3. Grattis i efterskott! 😃❤️

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket! 😀 <3

 4. Grattis på födelsedagen i efterskott. Grattis också till försäljningsrekordet. Vad spännande med att du ska bli återförsäljare för Prima gård. Ska bli kul att se dom grejerna 🙂 Ser fram emot din julkalender också. Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så jättemycket! Ja, det känns superspännande och så roligt, ska hämta hem massa av produkterna imorgon och få se hur de jobbar 🙂 Håll utkik, det kommer på instagram och i webshopen förstås! Vad kul!! Kram

 5. så fin födelsedagsbild 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du 😀

 6. Så härligt att veckan var givande, och så roligt med födelsedag 🙂 Hoppas du hade en fantastisk dag, och att din vecka är bra också, såhär långt 🙂 <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det var den verkligen och superkul att fylla år ju 🙂 Det hade jag, tack snälla och desamma hoppas jag 🙂 <3

 7. ja u e så duktig va gullig bild me siffrorna
  ha en fin onsdag kramar

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du! Ha en fin torsdag Kramar

 8. Superstort grattis =D

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket! 😀

 9. Åh, jag tycker den där julkalendern låter så otroligt spännande 🙂 Älskar julkalendrar

  1. Johanna Utterberg says:

   Visst låter den spännande?! 😀 Är så nöjd med den och det känns så kul att ha skapat en egen full av INREDNING 🙂

 10. Grattis i efterskott och såå spännande med julkalendern 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket och ja visst är det spännande!! 🙂

 11. HUR SÖT FÅR MAN BLI? 😀 Grattis i efterskott bästa du :*

  1. Johanna Utterberg says:

   MEN GULLE DU, TACK!! 😀 Tusen tack bästa!! :*

 12. så himla fina inredningsdetaljer!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *