SNAPSHOTS FROM WEEK 35

Vecka 35, födelsedagsveckan och allt, har passerat. Det kändes som om jag hade en sån givande vecka, jag nätverkade, vidgade vyerna, umgicks med nära och kära, slog försäljningsrekord i webshopen och tackade ja till så mycket bra! Hela måndagseftermiddagen spenderade jag bland tapeter, tapetböcker och tapetrullar hos Visby Färgcenter, där jag har ett roligt projekt på gång som jag snart ska berätta mer om. Jag hade äran att få besök av ägarna som driver Prima Gård som ligger uppe på norra Gotland, de har både matsal där det serveras luncher och middagar och gårdsbutik där de säljer hantverk i keramik och läder, som Emma (en av ägarna) tillverkar. Produkterna i keramik kommer ni snart att finna även i min webshop och butik då jag ska bli återförsäljare för dem, vilket känns fantastiskt och framför allt att kunna erbjuda mina kunder mer gotländsk design i mitt hållbara sortiment. Dessutom lanserade jag i helgen min alldeles egna JULKALENDER, vilket alltså är min nya ”produkt” och det kommer ett eget inlägg om den nu i veckan! Förutom allt detta så har jag firat min födelsedag med släkt och vänner i lördagskväll, jobbat i butiken och fyllt 25!

24 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 35”

  1. Grattis på födelsedagen i efterskott. Grattis också till försäljningsrekordet. Vad spännande med att du ska bli återförsäljare för Prima gård. Ska bli kul att se dom grejerna 🙂 Ser fram emot din julkalender också. Kram

    1. Tack så jättemycket! Ja, det känns superspännande och så roligt, ska hämta hem massa av produkterna imorgon och få se hur de jobbar 🙂 Håll utkik, det kommer på instagram och i webshopen förstås! Vad kul!! Kram

  2. Så härligt att veckan var givande, och så roligt med födelsedag 🙂 Hoppas du hade en fantastisk dag, och att din vecka är bra också, såhär långt 🙂 <3

    1. Ja, det var den verkligen och superkul att fylla år ju 🙂 Det hade jag, tack snälla och desamma hoppas jag 🙂 <3

    1. Visst låter den spännande?! 😀 Är så nöjd med den och det känns så kul att ha skapat en egen full av INREDNING 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *