TAPET ÄNGE

Nu ÄNTLIGEN får jag berätta! Vi (jag samt Helene och Sofia från Visby Färgcenter) har gjort en egen… TAPET! Det har varit ett sånt hemlighetsmakeri bakom detta projekt, som vi jobbat på under ett års tid och jag har inte fått säga någonting till nån. Vi har haft massor av möten, telefonsamtal med varandra och mail-konversationer och lagt otroligt mycket timmar och tid på vårt arbete för att nu tillslut komma hit och kunna ro hela projektet i land. FANTASTISKT, vi är så stolta så vi nästan spricker och vi har fått ett oerhört stort gensvar, beröm och intresse från kunder, kollegor i branschen, tapetfabriken där vi tryckt vår tapet, familjerna och våra vänner efter lanseringen. ÄNGE är en gotländsk tapet i mjuka naturtrogna och varma toner, gjord i limtryck och som förmedlar det vackra lugnet genom sitt mönster.

Vi har ritat och formgett mönstret helt själva förstås, jag är den som skött ritandet och pillet med det, Helene och Sofia har som proffs i branschen och försäljare bidragit med sin erfarenhet och enorma tapetkunnande och så har vi tillsammans granskat varenda blomma, form och utkast femtioelva gånger och flera gånger till därefter för att det skulle bli precis rätt. Kulörerna är förstås vår egna också, från StyleMoods färgkollektion som vi lanserade redan 2019 och till denna färgsättning har vi valt ut en helt ljuvlig harmonisk mix av kulörerna Strandvägen, Kronholmen och Snauvalds. Den 19e oktober trycktes tapeten hos Ulricehamns Tapetfabrik och givetvis var det dit vår jobbresa gick, så vi var där och såg den bli verklighet. Bland det häftigaste jag varit med om i hela livet, glädjetårar rann och det var en alldeles magisk dag. Tänk att vi har gjort det här, att jag ritat en tapet! Kan alltså titulera mig som tapetdesigner (undra om min bildlärare någonsin anade det) och det dröjde knappt ett dygn efter lansering så satt den uppe på väggen hemma hos mig och karln här i lägenheten.

Och sen tapetlanseringen har jag liksom svävat lite på moln, växt så otroligt mycket av alla fina komplimanger och njutit av företagslust-ruset som kommer i och med en sån här grej. Jag kan och jag vill. Jag drömmer och vågar. Är så tacksam och glad över vårt fina samarbete som två lokala bolag här från ön och att få göra detta tillsammans. Nu kan ni köpa tapet ÄNGE i vår webshop, i min butik och hos Visby Färgcenter!

16 Replies to “TAPET ÄNGE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *