VI SKA FÅ BEBIS!

Det är sant, VI SKA BLI FÖRÄLDRAR! Även om jag mått illa nästan hela första trimestern, hunnit ändra form, faktiskt sett bebis både en och två gånger och även numera vet vem den lilla är därinne, så har jag lite svårt att greppa att det är sant. Vi har längtat så länge och ÄNTLIGEN är det vår tur!

Bebis är beräknad i början av oktober och status just nu (halvvägs imorgon) är att jag mår väldigt bra, äter fortfarande helst bara kall och gärna okryddad mat (mackor, fil och glass), dricker fortfarande inte kaffe vilket jag inte gjort sen vecka 5, sover lite dåligt och har börjat känna de första rörelserna. Jag tycker att det är häftigt att se kroppens förändring, håller igång med powerwalks varje dag för orkar inte springa längre och är tacksam över att jag får må så bra som jag gör i nuläget. 

10 Replies to “VI SKA FÅ BEBIS!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *