VI GÅR MOT BÄTTRE TIDER

Redan har ännu en vecka gått mot sitt slut och jag frågar mig ännu en gång, ”var fan tar tiden vägen?”. Jag som skulle hinna så mycket nu när jag har en månad mellan examen och start för sommarjobbet, men nejdå. Dagarnas timmar slukas upp av jorden på något konstigt sätt, men glad är jag ändå för vi går mot bättre tider. Det är jag säker på!
 
Igår lyckades jag riktigt bra med ceasarsalladen, den blev så god och riktigt saftig, inte sådär tråkigt torr som den kan vara när man beställer den ute ibland. Skulle verkligen kunna käka just ceasarsallad jämt, lätt bland det bästa jag vet. Och vad passade bättre om inte ett glas vitt till det liksom?!
 
 

0 Replies to “VI GÅR MOT BÄTTRE TIDER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *