LET’S TALK BUSINESS

Äntligen onsdag, en dag som jag verkligen har sett fram emot! Började den genom att hälla i mig en proteinshake och gå min vanliga fem kilometers-runda, som idag var väldigt blåsig. Tinade sedan upp med hjälp av en lång varm dusch, åt en smarrig ägg-knäckis-frulle och har sedan dess gått igenom webshopens artiklar och satt ner ytterligare några prylar till rean, fotat lite, rensat igenom hela hemmalagret och glatt mig åt att jag igår nådde upp till Retailer-nivån med min Forever-verksamhet! Heja mig! Sambon kom hem efter en halvdag på jobbet, så mysigt och lyxigt mitt i veckan, så jag har haft sällskap här hemma. Ska strax börja fixa mig i ordning och slänga på mig något lite festligare innan jag tar bussen mot stan. Där ska jag möta upp min moster för några glas vin, god middag på Surfers och business-talk hela kvällen, ska verkligen bli himla mysigt!
 
Tusen tack för era kommentarer i förra inlägget förresten, inte ofta jag är så personlig och att prata om min vikt öppet är något som jag inte har kunnat göra i nästan halva mitt liv. Det handlar inte om hur andra mår i sina kroppar oavsett storlek, utan hur just jag vill känna, orka och vara stark i min egen kropp och i min relation till mig själv. För jag har aldrig varit det. En irritation hos mig som har växt då jag istället för att få ”high-five”-reaktioner på att jag nått min målvikt och mår bättre i min kropp ska behöva försvara mig fast att jag själv känner mig snyggare. Det blir ju som om att jag aldrig duger och i det redan krav-starka samhälle vi har så är det så onödigt att kommentera med mothugg istället för att ge komplimanger. Det var bara det jag ville ha sagt helt enkelt.
 
Kolla hit, ytterligare ett julklappstips! Jag har underbar hudvård för hela familjen! Här ser ni flera alternativ som används av både mig själv, sambon, mamma, pappa, brorsan, en del av mina bloggläsare och andra kunder. Hjälper er gärna att hitta just rätt produkt för din hudtyp och dina behov. Maila mig på info@stylemood.se för att lägga beställning eller fråga om sortimentet!
 
I samarbete med StyleMood.
 

0 svar på ”LET’S TALK BUSINESS”

  1. Vad mysigt med en helkväll med din moster och massa företagssnack!:) Skulle också behöva någon i min närhet att bolla tankar och idéer med på det sättet!

    sv: Tack för frågorna, återkommer snart med svaren!

  2. Ja men samma här, några, mina bästa vänner säger att de tycker jag är fräsch och fin. Men de flesta säger så som de säger till dig, man får liksom aldrig känna sig helt fin. Jag känner mig snyggare och kläderna sitter bra, men när de säger sådär att – Men du ska ej ner mer nu, det räcker, då får man ju dålig självkänsla igen, man duger liksom aldrig

    1. Supertack för att du också uppmärksammade det i din blogg, skönt och veta att man inte är ensam i dessa tankar för det vänds ju till något negativt i huvudet på en tyvärr. GRYMMA ÄR VI!!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *