HAPPY NEW YEAR!

Jag ville bara kika in och önska er GOTT NYTT ÅR vänner! Här hemma har vi njutit av en riktigt fräsch 3-rätters och nu har jag precis tagit ut min nyårspuss i förskott från sambon som ska iväg på nattjobb (ja, just idag typiskt nog). Så tolvslaget spenderas i soffan, framför film, med något varmt att dricka och lite egentid, det är inte mig helt emot nu när jag försöker varva ner efter en hektiskt höst och julhandel och mentalt ta in att jag kan vara lite mer ”ledig”. Jag hoppas att alla ni andra har en mysig, rolig och grym nyårsafton, hur ni än firar! Jag är så redo för 2018 nu. Kram på er!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”HAPPY NEW YEAR!”

  1. Det låter inte helt dumt ändå, även fast jag såklart förstår att man vill fira ihop helst <3 Gott nytt år fina du! Nu kör vi ett nytt fantastiskt år 🙂 KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *