TACKSAM FÖR MITT DRIV

Igårkväll kom en massa tacksam-känslor över mig och jag har verkligen så mycket som jag är tacksam för här i livet. Exempelvis är jag tacksam för att jag har gett mig själv möjligheten att vara hemma på heltid och maxa satsningen på mitt egna företag (som ska vara min framtid) även fast att jag inte får någon inkomst genom StyleMood ännu. Det finns ingen sorg i att jag har behövt snåla och leva på mitt sparkapital det senaste året, för jag skulle aldrig låta tanken på att inte få inkomst varje månad, hindra mig i det jobb jag behöver lägga ner just nu när mitt företag är mitt i sin största utvecklingsperiod. Jag är även tacksam för att jag har envisats med att blogga sedan jag var en ovetandes och kaffeberoende 16-åring och vågat satsa stenhårt på mina sociala media-kanaler under året för nu i höst har det (äntligen) lett till fler samarbeten och mina första betalda inlägg, vilket känns fantastiskt kul och det är ju trots allt en början till något. Dessutom har min blogg uppmärksammats mer och mer, jag har varit nominerad till blogg.se’s Bloggpris 2017, fått inlägg publicerade på startsidan och dessutom har jag äran att vara med på listan över ”50 GRYMMA BLOGGARE DU MÅSTE HA KOLL PÅ!” som publicerades härom dagen.
Allt detta som jag gör idag och som jag har byggt upp själv från noll och ingenting är ju meningen att det ska bli ännu större förstås, men jag måste tillåta mig själv och stanna upp och insupa de här tacksamhets-känslorna över hur mycket som jag redan lyckats förverkliga och uppnått. Det är mäktigt att tänka så och det är viktigt att jag påminner mig själv om det, jag är ju där jag är idag på grund av allt mitt kämpande, min envishet och min förmåga att våga slänga mig efter utmaningar. Och vet ni? Det hade aldrig gått utan det driv som jag besitter, för det är en av mina bästa egenskaper i min livsresa. Är faktiskt så förbannat tacksam för mitt driv.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”TACKSAM FÖR MITT DRIV”

 1. Grattis till din plats bland 50 grymma bloggare och såklart till nomineringen i blogg.se priset! du är verkligen duktig!
  BTW, du vet om att det knappt går att kommentera på din blogg. För mig kommer det upp error och jag får uppdatera några gånger så funkar det!

 2. Jag tycker du är så duktig! och så kul att satsar på det du brinner för och ditt företag-trots att du just nu inte har inkomst genom företaget. Hoppas att du snart får inkomst genom företaget-det är Du så värd tycker jag<3

  Tycker detta är riktigt motiverande och pushande att läsa 🙂 Vilket bra budskap du sänder ut <3
  Du är så duktig 🙂

  Hoppas du får en fin advent 🙂 Kramar

 3. Å ja, det finns såå mycket att vara tacksam för 🙂 Viktigt att ta sig tiden att fundera över det och inte bara ta för givet. Heja heja 🙂 Kram

 4. Va roligt för dig fina du 😀 Glad jag blir! Hoppas verkligen bara att du tar bra betalat för dina samarbeten. 2000:- minst rekommenderar Influencers of Sweden och detta oavsett hur mycket läsare man har 🙂

 5. Älskar när tacksamheten kommer till en så.
  Du är grym, en riktig förebild tycker jag som vågar satsa på din dröm! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *