CHRISTMAS CANDY

Både jag och sambon är svaga för julgodis och jag har verkligen gått all in med julgodiset i år och testat flera nya sorter! En av mina nya favoriter är vaniljfudgen, den blev så himla god och jag lär helt klart få göra en sats till innan julhelgen. Jag har även gjort bountypraliner, lakritsfudge och arraksbollar bland annat, så nu är vi väl förberedda inför mysigt glöggmingel med vänner och mina brorsor som vi ska försöka hinna bjuda hem här innan julafton. Har ni någon favorit bland julgodisarna?
Nu är Patrik i stort sett ledig hela vägen till nyårshelgen, han ska bara hoppa in och jobba tre nätter i helgen som kommer, så vi har en agenda full av grejer som vi ska passa på att göra tillsammans och vi börjar med julklappsshopping imorgon och på torsdagkväll ska vi ut och käka julmat med min familj i stan. Det blir mysigt!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “CHRISTMAS CANDY

 1. Åh vad duktig Du är som gjort så mycket julgodis, och flera olika sorter<3
  Jag älskar med julgodis. Både att göra och äta hihi 😉
  En av mina favoriter är absolut Rocky road ,ska göra den och nån mer senare i veckan 😉
  Åh lakritsfudge, det lät ju bara såå gott 🙂

  Ha en fin kväll! Kramar<3

 2. Men å så gott 🙂 Jag måste baka mer julgodis 🙂 Och så mysigt du har framför dig nu med julklappsshopping och middag med familjen! Kram

 3. Åh vad gott med vaniljgudge! Mysigt med julbord, vi ska på julbord på lördag 🙂

  Svar:
  Nej faktiskt inte, haha. Trodde du var äldre 🙈
  Kram

 4. Så gott godis. Jag har blivit ett knäck fans i år. Redan kokat två gånger och mumsat i mig den flesta själv. Galet gott.

  Ha det gott. Kram Kamilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp