TAR ÖVER KONTROLLEN IGEN

Ni vet när man vaknar upp och bara känner hur mycket som måste göras. Då är jag glad att jag har den självdisciplinen jag har och bara KÖR, sätter mig med ett problem i taget och betar av punkt efter punkt för att veta att det blir gjort som det ska. Så ja, nu är att-göra-listan betydligt kortare än i morse och det känns väldigt mycket lättare, vilket ger chans till bättre fokus. Igår spenderade jag hela dagen ute i Västergarn för att totalt vända upp och ner på butiken och jul-style:a den med en gran (som jag och mamma var ute och högg i deras skog), plocka upp massa nya varor bland hyllorna och borden, packa leveranser som skulle iväg till kunder och förändra allt till det mysigare där inne i butiken. Det var sån tur att jag hade mamma till hjälp, nu behöver jag bara gör det sista fixet på lördag morgon innan öppning. Från och med nästa vecka kommer jag bjuda på glögg varje öppningstillfälle och då kommer det blir christmas-feeling deluxe med både gran- och glöggdoft. Ikväll ska jag njuta av god middag med min fina karl, hemmapyssel och fridfullt jobb in på natten.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “TAR ÖVER KONTROLLEN IGEN

  1. Men åh, ditt driv! Så beundransvärt. Jag har det bara ibland tyvärr, men ska jobba på att vara sådär duktig och "en sak i taget" oftare.

  2. Om man har mycket på to-do listan är det så skönt att bara sätta fart och få det gjort.
    Låter så mysigt med att man får glögg när man besöker din butik. Det tror jag du vinner mycket på. Glada kunder handlar mer 😉 Kram

  3. Såå bra (och viktigt) att bara fortsätta tänka klart och göra en sak i taget och inte dutta med flera olika saker, utan kaos och jobbiga känslor 🙂 Hjälp vad jag skulle ha kommit och kikat, shoppat och druckit glögg om jag bodde närmre!!!! 🙂 Kram

  4. Jag har faktiskt också en rejäl självdisciplin, det är något jag är stolt över! Mycket bra jobbat <3 och kul med slalom! Sist jag testade slalom ramlade jag när jag skulle ploga, hehehe… jag har åkt snowboard i 17 år >.<

  5. mm ser gott ut me fika. du är duktig o jobbar på . ja älskar ju när man kommer till en butik o det är lite julmyso o glögg så ja stort plus på det du får ta bilder o visa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp