MÅL 2018

För mig är mål och framtidsdrömmar så himla viktigt för att jag ska drivas framåt och så har det alltid varit. Jag har nog först nu under senaste året blivit duktig på att leva i nu:et och att njuta på riktigt av tiden, men jag har alltid visioner och tydliga mål som jag kämpar och jobbar för, som jag firar när jag uppnår och som jag därefter återskapar i form av nya drömmar och målplaner. Därför har jag skapat ett inlägg med fem mål inom tre kategorier (karriär, personligt och hälsa) som jag har för året. Bring it on 2018!
Karriär:
– Dubbla försäljning gentemot fjolårets stora ekonomiska mål, vilket skulle innebära en procentuell ökning av 2017’s totala försäljning med ca 51,7%. Det kommer krävas massivt jobb, men det ska gå.
– Öka antalet webshopsbeställningar med minst 50%.
– Få upp följarantalet på Instagram till 7500 följare för att fortsätta ha en kontinuerlig tillväxt på sociala medier där fler hittar till webshopen och butiken. Syns jag inte så finns jag inte, det är helt enkelt så det funkar och därför är det viktigt att jag syns.
– Vara unik och våga sticka ut på marknaden. Jag ska bibehålla och fortsätta med min röda tråd som jag har skapat genom mitt sortiment där jag mixar en del trendiga varor tillsammans med de mer unika, för det är vad mina kunder uppskattar och på så sätt sticker jag ut som inredningsbutik/webshop eftersom jag inte har samma som alla andra.
– Ta ut min första lön från mitt alldeles egna företag. I år är det nog möjligt, jag har dragit mig för det och satsat på större inköp istället, men nu känner jag på mig att det snart går. Och i och med det bevisar jag något väldigt stort för mig själv. Att det gick.
Personligt:
– Umgås extra mycket med alla dom jag tycker mest om för att få påfylld energi, prata av sig, ladda om, inspireras till nya idéer och få reflektera tillsammans.
– Ha minst 5 stycken dejter med karln, oavsett om de är hemma med planerad middagsmeny, spontan utekväll på en restaurang eller frukostdejt på sommaröppet fik.
– Klara av alla kurser som jag ska läsa under året utan att låta min presentationsångest ta över, det spelar ingen roll på vilka betyg jag får, utan det viktiga i mina studier idag är att jag ska ta med kunskaperna och lärdomarna till att praktiskt förverkliga dem i mitt egna företag.
– Förbättra bloggen med en del nya inslag, bättre bilder och kunna dra in någon slags liten inkomst via den under året.
– Visa mer uppskattning till livet generellt och fortsätta vara tacksam. Det kom verkligen i fatt mig under föregående år och det vill jag fortsätta visa omvärlden och att mina nära känner att jag förmedlar tacksamhet för att jag har just dem.
Hälsa:
– Fortsätta prioritera mitt välmående för att bibehålla en stressfri vardag där jag mår bra inifrån och ut, för att jag gör saker som jag vill och mår bra av och har fokus på att ta hand om mig själv.
– Träna ofta, med det jag vill, när jag vill och hur jag vill.
– Ta hand om mitt yttre lite mer genom att ha fler hemmaspa-dagar, sköta huden och lägga lite mer tid på att fixa till mig lite extra ibland.
– Påminna mig lite oftare om att det inte är farligt med återhämtning utan att jag faktiskt behöver den eftersom jag jobbat så otroligt hårt under hela långa hösten och har massa jobb, plugg och utmaningar framför mig.
– Säga nej till saker som inte ger mig en bra känsla i magen, alla såna projekt, grejer eller tjänster tar bara mer energi av mig än vad de är givande och det behöver jag inte fylla ut livet med.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”MÅL 2018”

 1. Vilken härlig lista med punkter 🙂
  Det är så viktigt att göra saker man trivs med, tycker är roligt och aldrig sluta med det även om man har mycket. Så viktigt att prioritera sig själv 😉 *ler*
  Så härligt att läsa att du hade med det 😉

  Komvux är inte bara 😉 det är plugg det med 😉 🙂

  Hoppas Du har en fin kväll<3

  Kramar

 2. Å så roligt att läsa!! 🙂 Verkligen 🙂 Det är både nyttigt och viktigt att ha sånt här nedskrivet, vad man vill uppnå och sträva efter. Innan nyåret skrev jag också ner mina mål i sju olika kategorier.. så kan man läsa det sen för att påminnas och inspireras 🙂 Kram

 3. Vilka fina år du har inför det nya året! Varmt lycka till med ditt egna företag, med umgänget och med din hälsa.

  (Sent) Svar: Tack för orden. Mitt julfirande blev mysigt, trots att mina föräldrar inte firade tillsammans med oss.

  Låter som att ni åt mycket gott under julhelgen.

  Kram

 4. Riktigt bra mål för företaget, vardagen och hälsan. Låter extremt bra med att försöka ta ut en lön äntligen!! 🙂 Dessa mål kommer du verkligen klara av. Du är grym och jag känner dig väl att du kämpar om du verkligen vill! 🙂

  1. Tack snälla och vad bra att du gillar mina mål! 🙂 JAAA, det ska bara gå i år, behöver det för att våga tro på framtiden!! 🙂 Tack bästaste du, jag ska visa alla att det ska gå och är så pepp på det!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *