SNAPSHOTS FROM WEEK 1

Det är måndag och dags att summera årets första vecka med några snapshots från dagarna som passerat. Jag har jobbat på med riktig härlig och ny kraft här hemma under årets första dagar, analyserat föregående års resultat, lanserat nya webshopen, beställt in vårens sortiment och planerat in lite kommande kampanjer. Bokslutets underlag är färdigt efter några nätters slit och nu behöver jag bara sätta mig och knappa in alla siffror för att slutföra det, vilket ska göras innan slutet av februari. Vårt nya skåp (som funkar som tvbänk till vår nya stora tv) är ihopsatt och jag har börjat fylla det med finporslin och passat på att rensa ur andra skåp och lådor, det är ju så skönt att bli av med sånt som ändå bara står och jag får dåre på saker som är omaka när det kommer till glas och köksporslin, allt ska finnas i set om 4, 6 eller 8 stycken för komplett dukning. Det har varit en hel del sena nätter med jobb på sistone och idag har jag haft en ganska hektisk måndag då CSN strular, plugget med inlogg till studieportalen inte kom igång förrän nu på kvällen och kursböckerna finns att hämta först imorgon. Men nåväl, nu kör vi och hej studentlivet kombinerat med egenföretagare-livsstilen!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 1”

 • Vad trist att det strulat med studentportalen och kurslitteratur :/ Hoppas det kommer gå bättre med sånt framöver! Är ju så drygt när sånt krånglar och man bara vill sätta fart liksom 😉 Har själv läst på högskola så förstår vad du menar 😉 *ler* Du är iaf enormt duktig som kör både företag och plugg<3 Heja dig! 🙂 Kramar

 • Trist att CSN strular. Hoppas det ordnar sig ändå.
  Dom där kopparna på bilden, dom blå vita.. Såna har jag med. 4 stycken med fat. Fick dom av mina farföräldrar för många år sen. Nu har dom gått bort så dom ligger mig varmt om hjärtat. Kram

  • Jadå, det ordnar sig säkert och nu är studierna igång så 🙂 Åh vad kul att du också har såna, de är ju så himla söta och charmiga, jag har fått mina av mamma och pappa som jag tror fick dem i förlovnings- eller bröllopspresent. Så de är dyrgripar för minnets skull 🙂 Kram

 • vad kul att du har beställt in vårens sortiment och så fina bilder som vanligt 🙂 knäckebrödsmackan ser såå god ut!!

  sv; ​ja det var massa bra produkter med 🙂 vad kul att du vill att jag ska fortsätta med dessa inlägg. jag har bestämt mig för att göra det 😀

  det tror jag att det kommer göra. du har rätt inställning och ger du järnet så kommer det gå hur bra som helst! 😀

  prova ha röda läppar nån dag. jag tror att du skulle vara supersnygg i det och du vänjer dig nog 🙂

  ja min nyårsafton var också fin tillsammans med familjen 🙂 ja, jag hoppas att 2018 kommer bli ett helt fantastiskt år för oss båda vännen! 😀 kramar <3

 • Ser ut som en bra första vecka 🙂
  Förstår att bokslutet var kämpigt att få ihop! (min pappa är revisor så vet hur stressigt det är just nu med att få in allt 😉 )

  Kram

 • ja men tack vännen jodå sådär ffick nytt läkarintyg vilket vi ju visste o sen ja min riktiga va inte där men hon va rätt ok =) Tack för du tänkte på mej

 • Lycka till med skolan nu <3 Kommer bli kalas men kommer säkert kännas lite tufft innan man kommit igång. Kram och ha det fint

 • Usch var det något jag tyckte var jobbigt med att studera så var det CSN, inlogg, litteratur och ja allt såntdär extra 😉 haha, men efter ett tag löser det sig och en kommer in i det 🙂 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *