STENSTRAND

Lördag och jag har en plugghelg kombinerad med en massa mys och umgänge. Alldeles perfekt mix. Hela fredagskvällen spenderade jag och sambon på Gotlandsbåten, så det var ca 7 timmar tur och retur för att hinna tillbringa 45 minuter på fastlandet och få med oss nya bilen hem! Värt varenda minut och Patrik är så lycklig (jag med förstås). I morse vaknade vi upp i lagom tid och tog oss ut på en powerwalk längs stenstranden, så himla härligt och fridfullt och Gotland är bra vackert året om. Nu är jag mer än redo för några timmars intensivt pluggande! Har muntligt prov över nätet på måndagkväll med min lärare, så jag måste se till att vara påläst på allt kursen innehåller och beredd på vilka frågor/uppgifter som än kan tänkas komma. Senare i eftermiddag drar vi in mot stan för att uträtta lite snabba ärenden innan middag med Patriks pappa, det blir trevligt! Ha en mysig lördag allihopa!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “STENSTRAND

 1. Vad kul med ny bil! vad är det för nån ni köpt? 😉 Härligt med pw och tid tillsammans 🙂
  Hoppas Du har en riktigt fin lördag<3

  Kramar!

 2. Låter verkligen som en perfekt kombo av din hel, lite av varje 🙂 Åh Gotland är så vackert. Väldigt länge sedan jag var där dock.

  Svar:
  Ja det är jätteroligt! Det hade jag också <3

  Kram

 3. Lyllos dig som bor på vackra Gotland vännen <3 Älskar den ön 🙂 Vill som sagt tillbaka i år. Hoppas du får en underbar söndag <3

 4. Sv: Åh vad kul med en Audi 🙂 Själv har jag en wolkswagen 😉

  Hoppas Du får en riktigt fin söndag vad Du än ska göra<3

  Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp