5 JULIGA FAVORITER

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt bolag StyleMood AB –

Senaste veckorna har jag packat upp otroligt mycket nyheter på hyllorna i min butik och faktiskt rent av inte riktigt hunnit med och visa upp, fotografera eller nämna några favoriter alls. Så idag vill jag äntligen passa på och visa er 5 juliga favoriter från sortimentet (kan lova att jag har fem nya favoriter nästa vecka för oj så mycket fint det finns!). Är ni som jag som älskar julen och gärna förlänger juletiden genom att pynta och ta in gran tidigt, eller är ni väldigt traditionsenliga och att allt måste göras på ”rätt” sätt, som exempelvis att granen inte tas in förrän dagen innan och man får inte dricka glögg förrän första advent? Jag brukar kalla såna galningar för tråkiga, hur kan man ens hålla sig till december liksom??! Men nyfiken på hur ni läsare är, so tell me!

Jag inte börjat pynta här hemma än, men jag har gått helt bananas i butiken och det är så vansinnigt mysigt där nu! Önskar att ni alla ville och kunde komma in på ett besök. I tisdags kom jag hem med en stor adventsljusstake under armen och skrek ”älskling, titta vad jag köpt!” och karln tittade på mig med lite skeptisk min och frågade ”ska du sätta upp den där redan?!”. Nej, okejdå, jag får väl vänta lite Grinchen (men ni vet ju att jag vill göra det)… Här hemma måste jag smyga in tallkvistar, stjärnor och annat juligt liksom, får ta lite i taget för varje vecka så inte Patrik tror att jag är helt tokig.

Ljusstake m. Skruvfäste, 479 SEK
Ljusslinga m. Stjärnor, 149 SEK
Doftljus Vintersaga, 149 SEK
Adventsljusstake ERNST, 399 SEK
Julgransdekoration Tåg, 69 SEK

38 svar på ”5 JULIGA FAVORITER”

 1. åhh ja jätte fina saker alltid en massa man vill ha
  är kvistarna ene? jätte fint o mysigt
  brukar börja några dagar typ innan advent men längtar efter ljusstakarna

  1. Visst är det fina favoriter! Ja precis, det är ene. Okej vad kul och höra när du brukar börja med pyntet 🙂

 2. Såå kul att se dina fem favoriter, ännu roligare att du kom hem med en adventsljusstake och hur Patrik reagerade. Förstår han men jag förstår dig också!! Snart Johanna, hela er lägenhet kommer vara fylld med julpynt! 😍

  1. Åh vad roligt att du gillade inlägget och jaaa så kul!! Hahah, bra att du förstår mig också och ja, snart är hela lägenheten full av julpynt, jag kommer go nuts!! :D<3

  1. Vad kul och höra hur du gör! Haha, jag tar typ in granen första advent 😉 Men 25-26e då är allt ute, för då ska det vara vår typ 😉

 3. Amen så vackra julpynt!! Vill köpa alla dessa 5 saker hehe, plånboken säger annat dock haha! Precis köpt massa höstdekorationer och känner att jag måste köpa juldekorationer asap!! :’D

  1. Tack snälla Ida!!! Åh haha, typiskt att plånboken säger annat men hoppas du kikar in i webshopen framöver! 🙂

 4. Åh vilka söta julgransdekorationer!!! <3 vi kan inte ens ha gran längre för katterna river ner den hela tiden, hahah! :,( Sååå synd, älskar verkligen julgran!

  1. Tack snälla du!! <3 Åh nej vad tråkigt, det är ju granen som förhöjer stämningen som mest tycker jag 🙁

  1. Åh vad roligt att det uppskattas! Ja den är så fin <3 Ha en underbar onsdag rara 🙂 Kramar

 5. Så fina favoriter!

  Jag älskar både julmust och pepparkakor, så jag äter det gärna innan jul. Tycker kanske att oktober är lite overkill, men någon gång i november börjar jag gärna 😀 Kram

  1. Tack snälla! Haha okej, ja men det är ju bara i butiken för man måste sälja in julen, hemma väntar jag iaf någon vecka till 🙂 Vad kul och höra när du börjar! Kram

 6. Åh, så mycket fint! Jag faller lite extra för tågen att hänga i julgranen. Klart att vi ska förbereda inför julen – jag längtar också. <3

  (Sent) Svar: Tack för orden! Vi är så glada för drömresan till USA och har nu kommit hem. Du kommer framöver att kunna ta del av resan på bloggen.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *