SNAPSHOTS FROM WEEK 42

Vilken vecka som precis passerade. Känns som om jag varit överallt och lite till, fast egentligen har jag i stort sett bara farit mellan jobb på TS, jobb ute i butiken, jobb sittandes på vardagsrumsgolvet (inslagning av alla kalenderpaket) och jobb på datorn. Men ack så kul det är när man ser belöningen av allt slit och det har jag verkligen fått göra denna höstiga måndag, såhär efter en vecka med lite extra bra fokus! Vecka 42 innebar uppackning av så otroligt mycket julgrejer, allt från julstjärnor och adventsljusstakar från min nya leverantör och fantastiska ljusstakar, pynt och träkälkar från en av mina favorit-företag. Julmixen i butiken är precis så som jag drömt om, även om jag själv har packat upp och frontat allt själv så känner jag mig så inspirerad och verkligen i julmys-mood när jag går omkring därinne. Det hoppas jag såklart att kunderna också gör! Julkalender-kassar som jag ska överlämna personligen har börjats packat och jag har förberett en hel del andra förbeställningar av varor som ska skickas så fort jag får nästa leverans med grejer. Förutom allt jobb så har jag hunnit ta många powerwalks, haft hämtmats-söndag med karln, varit iväg på AW/möte med TS-gänget och alla nya kollegor, målat vårt ärvda linneskåp från mina farföräldrars gamla hus, åkt flera vändor till återvinningen, tagit emot ytterligare några julkalender-beställningar, spikat fler event/datum inför julen, hunnit göra en första analys av kvartal tre, påbörjat dess bokföring och äntligen hunnit fota av lite nyheter.

Minst sagt mycket att hålla kolla på just nu, det är leveranser både här i Visby, saker som ska hämtas i butiken och så produkter som ständigt ska packas ner i lådor för att skickas iväg till kunder på fastlandet. Där har jag ju min största bas och det är mest just webshops-beställningar till fastlandet såhär års. Älskar att det varierar och att fokuset förflyttas mellan fysiska butiken och webbutiken under året. I lördags hade jag dock fullt av folk ute i butiken då det var höstmarknader i närområdet och det lockade verkligen många ut på vägarna, vilket kändes så roligt! Den här veckan blir det ett litet annat tempo och huvudfokus bolaget i stort. Det känns efterlängtat.

36 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 42”

 1. åh man blir så o längtar efter avvvent vvverkligen . de där ser ut som enst ljusstakar i mässing uppe är de är super fina kramar

  1. Ja det gör man verkligen. Nej det är inte ernst, han har en keramikbotten istället för mässing, detta är strömshaga 🙂 Kram

  1. ÅH tack snälla du!! Jag är också så glad för det, så himla kul att jag fick en vän på köpet dessutom, så häftigt att vi kan följa och peppa varandra <3

  1. Ja det är väldigt spännande och också se hur det förändras under säsongerna 🙂 Ja det händer ju mycket lokalt och sånt i omgångar, och vi är ju ändå 65000 personer på ön som bor permanent, vilket gör att det förstås är rörelse ändå, och det är många som tar weekends på ön också. Men som du säger, turismen är starkast under sommaren, utan tvekan! 🙂

 2. Så inspirerande när du skriver om ditt företag! förstår att du brinner för det<3
  Grymt att du hinner med så mycket annat med 🙂

  Kramar!!

  1. Jag med, älskar julen! 🙂 Åh jag beklagar om branden, men tur att du tycker att det ska bli kul att få köpa nytt pynt ändå.

 3. Okej, jag måste erkänna att det låter ganska mysigt nu när jag hör allt om julen och ser några julnyheter! 😍 Måste säga att du hunnit med massor och att du verkligen kämpar på med julkalenderna är helt underbart samt alla order som ska skickas till andra sidan havet! You are my girl!

  1. Jaaaaa du skulle tycka att det var jättemysigt nu i butiken, vi måste åka dit ut när du kommer till Gotland nästa gång! :-* Ja, jag kämpar på, innan veckans slut så ska alla vara ivägskickade har jag som mål! :)<3 DU ÄR BÄST och jag saknar dig så!!

 4. Fan va ja blev sugen å julbaka alltså hahah xD sv; Jodå nätterna gick bra, hade sex på raken och de gick faktiskt bra men är rätt så trött idag men de var för jag sov för lite igår innan sista natten :/ Men nu är man äntligen ledig 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *