5 + JUST NU

+ Jag har ÄNTLIGEN städat lagret och rensat ut en massa skräp. Nu återstår rensning av inventarierna på hyllorna, sen kommer allt vara i sin ordning! För stunden iaf, heheh…

+ En eventmånad väntar och om en månad så har vi hunnit med både glöggmingel, Prima-lördag och förhoppningsvis en pysselkväll till. Det är såna här saker som kanske kan kallas mysjobb, men det krävs absolut sin planering och förberedelse, men det är också så otroligt roligt!

+ Jag, eller rättare sagt vi, är så kära i vår nya lägenhet. Vi trivs så bra och det är en fröjd att kunna ha tillräckligt med utrymme för att både ha ”hemmakontor” ibland och plats för att bjuda hem folk. Älskar att vi kommit hit nu, i det här stadiet i livet, med dessa möjligheter.

+ Jag har ”bara” tre pass på TS kommande vecka och det ger mig betydligt mer tid till min långa att-göra-lista för företaget. Så skönt när man känner att man ”får” tid istället för tvärtom.

+ Julpiffet och myset! Det bästa jag vet är ju typ julen och älskar den här tiden innan, nu när man får börja piffa, pyssla och skapa myset inför högtiden. I butiken står de första granarna klädda och inför kommande helg packas fler adventsljusstakar, dekorationer och stjärnor upp från en ny leverantör (!!). Här hemma har några tallkvistar smugits in, en adventsljusstake (även om den inte står i fönstret än) som jag köpt från butiken till oss själva och så skapar jag ju verkligen julverkstad genom alla julkalendrar som jag sitter och slår in här hemma. Myset ni vet!

26 svar på ”5 + JUST NU”

 1. Åh jag längtar också tills vi kommer till de stadiet i livet! När alla andra går hem idag för dagen så ska jag fortsätta arbeta precis som du. Skönt att vi har varandra i detta <3

  1. Det förstår jag att du gör!! Ja, vad skönt att vi har varandra och förstår hur vi kämpar båda två <3

 2. Verkar som att du har en riktigt härlig månad att se fram emot, glöggmingel lät ju inte helt fel!
  Och härligt att ni tycker om er nya lägenhet så mycket

 3. Vad roligt att läsa igenom! Älskar också julen, så sjukt mysigt och roligt. Jag ser så fram emot högtiden, även fast att den blir annorlunda såhär års 🙂

 4. men vva härlig ni trivs så .. vet du .. änu efter 3 år är ja lika tacksam o glad att i bor här o i tris så jätte bra . bara önskar det varit tidigare i kunde flyttat hit
  alltså t går så fort till advent nån sa 80 agar men det kan et ju inte va snarare 50 eller ?
  mysig ti i advent ändå

  1. Ja så himla härligt! Vad härligt och ja, det önskar jag med, men varje sak har sin tid tror jag 🙂 Jaa, det är nära nu, 45 dagar väl? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *