DAGS ATT GÖRA IDÉERNA TILL VERKLIGHET

Dagarna rullar på och med dem föds nya idéer och jag har verkligen ägnat de senaste tre dygnen åt att bara vara hemma, ta promenader, haft hemma-middags-dejter med min karl som också för en gångs skull är ledig och så har jag gjort största delen av bokslutet färdigt. Nu ska sista delen inventeras imorgon när jag är på lagret och städar, och sen kan jag stänga bolagets första redovisningsår. Så skönt! Det brukar annars vara ett stressmoment under två veckor i februari då det ska deklareras och skickas in, så känner verkligen att jag gjort mig själv en tjänst genom att utnyttja helgens ändrade planer till att lägga tiden på det. Under förmiddagen idag passade vi även på att städa HELA köket, putsa kakel och rengöra luckor, ugn och spis. Jag har haft lite idéer och vill under året förändra något med köket för att det dels är lite slitet och gammalt, men också för att få det mer personligt och i vår stil. Hoppas kunna sätta igång med ”renoveringen” redan under kommande vecka så självklart ska jag visa er när det är färdigt så småningom.

Jag har några dagar ledigt från TS denna vecka så jag ska prioritera StyleMood’s att-göra-lista och som sagt åka ut till butiken och lagret imorgon för att rensa undan julen i lådor. Ska även flytta på allt i ena halvan så att de kan sätta igång behandlingen av golvet som ska göras nu medan jag har januaristängt. Sen får vi se vad veckan för med sig, några av årets planer ska snurras igång åtminstone och förhoppningsvis hinner jag uppdatera webshopen med lite nytt och göra en uppfräschning.

34 svar på ”DAGS ATT GÖRA IDÉERNA TILL VERKLIGHET”

  1. Ja det är så härligt att känna sig kreativ och det behövdes nu inför ”renoveringen” 🙂 Kram

 1. Idéerna med att göra om köket låter ju helt underbart!! Dock gillar jag redan erat kök men jag förstår att ni vill ha något mer i eran stil. Ska bli spännande att få följer med. Ja passa på att vara ledig när du kan! <3

  1. Jaaa det ska bli så himla roligt att äntligen få ”renovera” och göra hemmet lite mer personligt nu!! Ja det är absolut helt okej, men det känns kul att få göra det i vår stil så hoppas du ska tycka om att få se det sen och under renoveringsresan. Det gör jag verkligen! <3

  1. Ja det har varit så himla skönt med dessa mellandagar och nu är jag fulladdad för årets utmaningar och att sätta alla idéer till verket! Så kul! 🙂 Ja det hoppas jag att det blir, ska försöka visa under förändringens gång här på bloggen så att ni kan hänga med 🙂

 2. kök i sin egna stil är ju jätte bra . gillar mitt vvvita men den grå mattan är inte jag vill ha ljus
  ska bli o spännande o se hur ni ändrar
  fin måndag kram

  1. Ja det ska bli roligt med förändring och lite mer personligt kök! Kul att man är så olika, jag är så trött på vårt vita, behöver värme och jordnära toner nu 🙂 Vad kul, jag ska visa er under resans gång! Kram

  1. Åh tack snälla för att du tycker det! Ja det måste man, både våga drömma och satsa för att nå dem. Blir så glad för dina ord, tack!! Kram <3

  1. Absolut, jag ska uppdatera er om hur förändringen går och vad vi gör och så resultatet! Vad kul att du tycker det! 😀 Kram

  1. Det är det <3 Ja ska bli så himla kul, och som du säger är köket så viktig del av hemmet, tror att vi kommer trivas ännu mer när det känns mer "vi" :)<3

  1. Ja ska bli så kul, ska börja grunda lådorna imorgon äntligen! 🙂 Nej helt sjuuuukt!! Tack fina fina Emma <3

 3. Vilken spännande tid du har framför dig! Starkt av dig att göra mycket inför deklarationen, den tar lätt (för) mycket tid.

  Svar: Tack för uppskattade ord till inlägget om vår fotobok från bröllopet.

  Kul att du gillar min nya header.

  Kram

  1. Ja det har jag verkligen och såå skönt att ha större delen av den gjord, inför deklarationens inskickning 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *