DET GÅR I ETT

Dagarna bara springer iväg och jag har en kalender fullproppad av saker som varupackning och leveranser till kunder, nya varor som packas upp och frontas i butiken, mail som rullar in, middagar, problem som ska lösas, fraktförseningar som ska meddelas, punka på ett av bildäcken måste fixas, julkalendern som ännu slås in men som är på slutspurten och snart redo för att skickas ut till alla som förbeställt och idag har jag dessutom hängt och födelsedagsminglat på Visby Färgcenter med en del ur mitt sortiment för att visa upp mig ytterligare. Som ni hör, det går i ett. Imorgon ska jag åtminstone få tid till att hänga i min egna butik, style:a om lite och göra plats för allt nytt som har trillat in nu under torsdag och fredagen, samtidigt som jag får träffa massa trevliga kunder. Har några stammisar som hojtat i förväg om besök och som vill spana in nyheterna, vilket alltid är lika roligt. Hoppas ni får en underbar helg!

20 svar på ”DET GÅR I ETT”

 1. Oj ja det låter verkligen som fullt upp 🙂 Tur att det är en del roligt också, så att du hinner andas emellanåt också. Kram till dig!

  1. Vad kul att du gör det och måste erkänna att jag själv är förvånad ibland, men det går! :*

  1. Ja det är superkul och jag är så tacksam för att det finns så mycket att göra, det betyder ju att försäljningen ökar och att företaget utvecklats! 🙂 TACK!

 2. men vilka söta skålar vitt gillar ju ja o grått har oå blivit mera så nu vitt , beige o grått
  men du har lite grönt me va du gillar?
  önskar en fin dag att mysa i affären i morg då
  kramar o fin måndag

  1. Ja de är så himla fina 🙂 Precis, det blir lite grönt i julsortimentet nu, som passar så fint med grått 🙂 Ha en fin kväll. Kramar!

  1. Tack snälla du! Det var bra frågor, ska försöka ta dem i ett eget inlägg och svara på dem! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *