SNAPSHOTS FROM WEEK 40

Vecka 40 försvann och gick i ett! Jag har haft en hel del akuta problem att lösa under veckan, men trots det har jag försökt att hålla huvudet högt och tänka att det går över bara man andas och tar ett steg i taget. Och det har det ju gjort! Jag har hunnit med träning, en lunchfika på stan med mamma, utekväll eller rättare sagt business-middag med min moster, haft öppet i butiken och packat upp så mycket nya varor som kommit från bland annat ERNST. Butiken har fått helt nytt utseende och säljbord i och med alla nya varor som kommit, jag har suttit uppe sent in på nätterna och slagit in paket till alla julkalendrar som nu börjats skickas ut och fredagen spenderades som sagt hos Visby Färgcenter när de firade 50 år som butik. Jag och sambon unnade oss sushimiddag i fredagskväll i soffan här hemma, vi har satt upp vår nya lampa på väggen, mitt lager har fått sig en lite rensning och jag hade en så härlig lördag i butiken med trevliga kunder, betydligt bättre är förväntat! Beställningarna har bokstavligen rullat in under veckan och jag packar för fulla muggar just nu, vilket är så roligt och tacksamt från min sida, dessutom har julprodukterna stått för största delen av försäljningen denna vecka. Den här veckan har jag fullt upp med att få ut alla förbeställda julkalendrar, har redan skickat iväg mitt första lass idag och lär spendera hela kvällen med att få färdigt så många som möjligt för även utbildningen och möte för mitt nya jobb sker i veckan. Men trots mycket att göra så har jag även planerat in bästishäng, bubbel-afton med tjejerna på fredag och mer mys i helgen, vilket jag ser så mycket fram emot!

28 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 40”

  1. Så mycket du har att göra men kul att jobba till sig själv 🙂

    Sv: Jaa det är hur kul som helst att jag kom med i årets Bonde söker fru 🙂

    1. Ja, det är superkul, och sån enorm utveckling! 🙂 Det ska jag försöka göra i helgen <3

  2. Fattar verkligen inte hur du hinner med allt! Tråkigt att du stött på problem men skönt att det har löst sig. Roligt att du får så många beställningar nu 😀 Jag fick aldrig skärbrädan och houngsskeden men de kommer åka upp på vår jullista 😉

    1. Haha nej det fattar inte jag själv heller egentligen 😉 Ja, men skönt att de löste sig. Det är verkligen superkul och sånt resultat på att allt slit är värt det! 😀 Nej det var synd, men hoppas du får det i julklapp istället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *